2777
2789

خانما سوال داشتم؟!

یکی گفت که این سوال رو بپرسم برا نمره هاش خیلی استرس داشت

این دختر خانوم دوازدهم تجربیه

بعد الان ۶ تا درس رو افتاده،زبان زیست فیزیک دینی عربی ریاضی

امروز رفته مدرسه برای امتحانات مرداد ماه ثبت نام کنه ۳ تا درس رو قرارع بره امتحان بده

ولی ۳ تا درس رو برای تک ماده گذاشته

بعد معاون مدرسه ش گفته که اگه این سه تا درس رو تو امتحان مرداد قبول بشی و نمره بالای ۱۰ بگیری میتونی اون سه تای دیگه رو هم تک ماده و تبصره بزنی

ولی رفته از یه مدرسه دیگه پرسیده اونا گفتن نه بالای ۷ بگیری قبولت میکنن برا مرداد و شهریور بعد میتونی تک ماده بزنی یکی از اون درسایی که میخای امتحان بدی رو،که بشه ۴ تا درس که تک ماده زدی

بعدشم نمره مستمر ریاضی ش کم‌ بوده رفته نمره مستمر خریده،

یعنی الان اگه از سه تا امتحان عربی ریاضی دینی ،ریاضی رو شهریور نتونه پاس بشه اون درسای دیگه هم تک ماده نمیخورن؟

الان حرف مدرسه اولی درسته یا دومی؟😂

بنظرم شهریور بری امتحان بدی راحت تر قبولت میکنن چون نمره ها دست خود مدرسه س ،نذار امتحان شهریور بیوفته دی،چون اون موقع درسای یازدهم هم هست سختت میشه

آره میتونی بری یازدهم ،البته میتونی امتحانات دهم ت رو هم سال دیگه شهریور بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.