2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که ماهی ۱۰ تومن حقوق دارم

نمیدونم هر ماه بزاروش بانک تا اخر سالببینم‌میتونم وام بگیرم یه ماشین بخرم

یا بین این دوراهی موندم طلا بخرم بعد با هم بفروشم بزارم بعدش وام بگیرم

وآقا شکسته شده ،؟من تا حالا ندیدم البته ببخشید

اره عزیزم مثلا من النگوم از دستم در نمیاد قیچی میکنن میشه طلای شکسته و فقط ی درصد کم مالیات داره و برای. پس انداز بهترین گزینه است 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
سکه امامی اگر طلا می‌خری النگو بخر چون اجرت ش پایینهطلا دسته دوم و شکسته هم نخرید اصلا

اتفاقا طلای شکسته برای سرمایه گذاری بهترین گزینه است

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
و منی که ۱۰۰ میلیون دادم طلا الان گم‌شده کسی خونمون نیومده میگن جن برده باور ندارم ولی خیلی غصه میخو ...

میگن خوندن سوره نصر_اذاجاءنصرالله والفتح_ برای گمشده خوبه.چندین بار انجام دادم جواب داده. انشاءالله پیدا بشه🥲❤

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇