2777
2789
عنوان

شکایت از زن مزاحم

398 بازدید | 7 پست

خانما ی زن با شوهرم در ارتباط بوده و هست  از زنه یشب پیام دیدم  و تاقبل فهمیدن من چتشون هم توی ایتا بوده

الان من برای شکایت شماره اون زنه چون زندگیمو بهم ریخته ؟!کجا مراجعه کنم  برای طرح شکایت؟چقدر طول میکشه دادگاه و اینا جواب بده من روالشو نمیدونم یکی ک بلده لطفا راهنماییم کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا به چه جرمی شکایت کنی؟؟؟ همسرت خواسته باهاش ارتباط گرفته . از همسرت برای خیانت میتونی شکایت کنی ...

چون طرف ولش نمیکنه  چون من حاملم دوماهه از خونم بخاطر اون زنیکه خراب انداختم بیرون چون قبول نمیکنه خیانت کرده میگه اون شماره  یکی دیگست حالا فهمیدی چرا میخوام شکایتشو کنم!!!!! چون قبول نمیکنه   وقتی طرف میدونه یکی متاهله گوه میخوره بیوفته توزندگی ینفر اونم متاهله حالا متوجه شدی

دقیقا به چه جرمی شکایت کنی؟؟؟ همسرت خواسته باهاش ارتباط گرفته . از همسرت برای خیانت میتونی شکایت کنی ...

رابطه نا مشروع اکه صیغه باش گرفتن حق طلاق بواسطه ازدواج بدون رضایت همسر اول

چون طرف ولش نمیکنه چون من حاملم دوماهه از خونم بخاطر اون زنیکه خراب انداختم بیرون چون قبول نمیکنه خ ...

واقعیت اینه به جرم مزاحمت هیچ شکایتی نمیتونی بکنی . از شوهرت به جرم اینکه از خونه بیرونت کرده و خیانت کرده شکایت میکنی بعد خیانتش که اثبات کنی اون خانم رو هم میارن دادگاه اگه ثابت بشه که میدونسته شوهرت متاهل یا خودشم متاهل اونوقت واسش حکم تعیین میکنن .

رابطه نا مشروع اکه صیغه باش گرفتن حق طلاق بواسطه ازدواج بدون رضایت همسر اول

خب منم گفتم اول باید از شوهرش شکایت کنه . اون خانم میتونه بگه ما رابطه ای نداشتیم یا مثلا نمیدونستم متاهل تازه همون خانمم باز شکایت میکنه