2777
2789

هرکس توزندگیش یه مشکلی داره اگه اسم   مشکلات دنیا رو بذاریم  چوب خدا خودشو خدا چطوری زده؟خودشم حتما مشکل داره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

هرکس توزندگیش یه مشکلی داره اگه اسم مشکلات دنیا رو بذاریم چوب خدا خودشو خدا چطوری زده؟خودشم حتما ...

نمیدونم ولی بعصیا زندگی خوبی دارن یا اگر نه یکجلیی زندگیشون خوب شده 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی هم به من گفت تو رو خدا زدت که خواستگار نداری و هنوز مجردی. جیگرم اتیش گرفت هنوز میسوزم. نمیدونم چه بدی به درگاه خداکردم این همه سال نماز عبادت  حتی انگشت کسی هم به لباسم نخورده😭

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یکی هم به من گفت تو رو خدا زدت که خواستگار نداری و هنوز مجردی. جیگرم اتیش گرفت هنوز میسوزم. نمیدونم ...

تو هم بگو کی به مقام تقرب خدایی رسیدی ابلاغیه هاش دستته ؟  

یا کی فرشته مقرب الهی شدی حکمت هرکاری رو می‌دونی . 

همه تو زندگی های خودشون موندن واسه بقیه فقط دارن نظر میدن 

نه عزیزم میگفتی خدا زده کسی هست که فرزند ناصالح گیرش میاد مثل پدر ومادرشما که خدا شمای بی ادب رو روزیشون کرد 

حضرت زکریا تا پیری بچه ندلشت خدا زده بودش 

امام رضا ع خیلی دیر صاحب فرزند شدن پیامبر حضرت محمد تنها دختر داشتن بهشون میگفتن ابتر 

دیگه عزیزتر از پیامبر وامام که نیست این  افکار عصر جاهلیت هست دیگه  قسمت وتقدیر ما اینجور  بوده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نه عزیزم میگفتی خدا زده کسی هست که فرزند ناصالح گیرش میاد مثل پدر ومادرشما که خدا شمای بی ادب رو روز ...

وای کاش همون موقعه بحث اون دوتا خط اول ک گعتی ب ذهنم میومد میگفتم خیلی خوب بود 

ولی یکجور دیگ جوابش دادم واگدارش کردم بخدا ولی خب ادمیزاد یهویی ذهنش میره ک نکنه راس میگه

یکی هم به من گفت تو رو خدا زدت که خواستگار نداری و هنوز مجردی. جیگرم اتیش گرفت هنوز میسوزم. نمیدونم ...

یکی کاربرا بری پایین تر جواب خوبی برای من نوشت ک ب همچین ادم بگم 

براتو اینجوری میشه 

خدا زده کسی ک تورو خدا روزیش کرده ن منی ک پاکمو نجیب

میگفتی فعلا با وجود تو خدا پدرت ومادرت رو زده ،زدن خدا یکجور نیست .منم بچه دارنشدم هنوز

اره قشنگ بود حیف دیگ نمیتونم برم الان اینو بگم 

میگفتی فعلا با وجود تو خدا پدرت ومادرت رو زده ،زدن خدا یکجور نیست .منم بچه دارنشدم هنوز

اره قشنگ بود حیف دیگ نمیتونم برم الان اینو بگم