2777
2789

خواب مگه رویا نیستتت اخه؟

مگه نمیگن ایندع قابل پیش بینی نیست پس چطور مغزمیتونه پیش بینی کنه؟؟؟؟

بچه ها من همیششه خوابام تعبیر میشن اصلااا خیلی عجیبه

من ۱ماه پیش یه بسته از اینستا سفارش دادم ولی جوابم رو ندادن اصلا هرچی پیام دادم جواب ندادن 

کلا دیگه بیخیال شده بودم یادم رفته بود

دیشب خواب دیدم طرف استوری گذاشته اسم منم جز کد رهگیری هاست 

الان بیدار شدم سریع رفتم تو اینستا دیدم واااااااای دقیقاااااا کد رهگیری همووون عددا دقیقا گذاشتههه با اسم من😭

وای دارم از ترس سکته میکنم دست پام داره میلرزه تاحالا هزاربار این اتفاق افتاده برام ولی باز میترسم هردفعه

اخه اون طرررف امروز رفته اداره پست تازه کد رهگیری دادن

چجوووری مغز من فهمیده از قبللل که قراره این کدا رو بدن😑

خیلی عجیبههه خیلییی 

منم مثل تو از یک عالم پرسیدم گفت شهودتون یکم بازه 

خواب صادقه میبینی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم.

خواب میبینم ولی زیاد دقیق نیست

مثلا یبار دیدم رفتیم یجایی مهمونی با یه خونواده دیگه که هم صاب خونه هم اونیک باهاش مهمونی رفتیم دخاراشون تازه عروس بودن.

بد من خواب دیدم دختر صاب خونه حاملست.ب اونیکی میگه بچه پسره و انشالله خدا ب دخترتو بده

بعد یکی دوماه فهمیدیم دختر خونواده دومیه حامله بوده و بچش پسره.

یا یبارم دیدم خونه مادربزرگم همهههه هستیم بعد مامانبزرگم پیش من سرسفره نشسته (فوت کرده قبلا) بعد زنگ زدم مامانم گفتم اینجوری شده گفت اره امروز غذاداریم میپزیم پخش کنیم همه جمعیم بهت نگفتم ک دلت تنگ نشه 

منم مثل تو از یک عالم پرسیدم گفت شهودتون یکم بازه خواب صادقه میبینی

سلام عزیزم معذرت میخوام شهود به چی میگن؟

منم خیلیییی زیاد خواب میبینم و به واقعیت تبدیل میشن

حتی به اون چیزی که فکر هم نکنم تو خواب میبینم و اتفاق میفته 

سلام عزیزم اصلا نترس اینها میتونه رویای صادقه باشه و روحت آزاده که به آسمون میره

منم خیلیییی زیاد خواب میبینم

یا دلت پاکه 

شکرگزاری میکنی

دعا میکنی برای خودت و دیگران

یا هم به خدا خیلی ایمان داری و حست مثبت هس به خودت و زندگیت و امید داری بع خدا

سلام عزیزم معذرت میخوام شهود به چی میگن؟منم خیلیییی زیاد خواب میبینم و به واقعیت تبدیل میشنحتی به او ...

سلام 

بابت تاخیر در جواب دادن عذر میخام معلق بودکاربریم😂😂

یعنی آگاهی و درک و فهم شما از بعدی دیگر از جهان 

همین که خواب هات واقعیت میشه 

یعنی آینده ات رو پیش پیش دیدی 

و اون خواب هم خواب صادقه هست 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

سلام بابت تاخیر در جواب دادن عذر میخام معلق بودکاربریم😂😂یعنی آگاهی و درک و فهم شما از بعدی دیگر از ...

خواهش میکنم

بله پس که اینطور

مثلا توی خواب میدیدم که با دوس پسرم بحث میکردیم و بلاک می‌کرد و فرداش همونجوری اتفاق افتاده خخخ

من چه فکر کنم چه فکر نکنم هر اتفاق رو تو خواب میبینم خیلیا راست درمیاد آدم چیزی رو دوس داشته باشه اتفاق بیفته و توی خواب آدم بیاد و توی دنیای واقعی به زمانش نرسه یا اتفاق نیفته آدم خیلی بد کلافه میشه من که اینجوریم