2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد یه مدت نباشم

187 بازدید | 11 پست

میخوام یه مدت به هیچ کیی پیام ندم ببینم کی سراغم رو میگیره 

یه مدت میخوام تنها باشم 

دیگه حتی هیچ استوری هم نمیزارم 

سکون سکون 

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بتونم یه چند روزی دندون رو جگر بزارم و لال بشم و یا حتی این گوشی لعنتی و بزارم کنار عالی میشه

چطور مگه 

منم دلم براش تنگ میشه یا پیام میدم یا مثل بلاگرا پشت سر هم استوری میزارم نمیزارم نبودنم رو حس کنه😑

چطور مگه منم دلم براش تنگ میشه یا پیام میدم یا مثل بلاگرا پشت سر هم استوری میزارم نمیزارم نبودنم رو ...

نه دیگه من تا این حدم پیام و استوری نمی زارم ولی بهتر هست چند روزی نباشم به نفع خودمه بعدش حرفهایی رو که بیشتر از 2 ماه رو دلم مونده رو خواهم زد 

نه دیگه من تا این حدم پیام و استوری نمی زارم ولی بهتر هست چند روزی نباشم به نفع خودمه بعدش حرفهایی ر ...

منم پیام کم میدم ولی استوری خب روزی ۳ ۴ تا میزارم اونم زیر ۵ دیقه همه زو نگاه میکنه 

پیاما رو هم ۷۰ درصدش رو جواب میده 

ولی چرا باید بعضی ها زو جواب نده؟

منم پیام کم میدم ولی استوری خب روزی ۳ ۴ تا میزارم اونم زیر ۵ دیقه همه زو نگاه میکنه پیاما رو هم ۷۰ د ...

نه عزیزم باید همه رو جواب بده باید اونم پیگیرت باشه،چه مدت باهاش در ارتباطی؟