2777
2789
عنوان

کفش سایز بالای ۴۰از کجا بخرم؟؟

4130 بازدید | 30 پست

؟؟؟ واینکه کجا لباسهای پاییز شیک و قیمت مناسب داره و پالتوهای قشنگی هم داره؟؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سپه سالار میتونی بخری

تو اینستاگرام هم بزنی کفش سایز بزرگ چند تا پیج هست من خودم از کفش گلچین خریدکردم خوب بود واقعا.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بد دردیه ...من ۴۱ بهم میخوره گاهی ۴۲.اکثر کفش فروشی ها ۴۰ دارن...گاهی بهم میگن فقط کتونی میتونی بخری انقدر دلم میگیره...پاهام بزرگ نیستا پنجه هام پهنه فقط....😖😖

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
همه کفش ها که چهل دارن😐

خیلی وقتها ندارن خیلی برام پیش اومده اونی ک میخواستم نداشتن

برا ی کفش چند, ساعتی معطلم تو بازارا همیشه😤😤

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

باز من پام ۳۵ یا ۳۶ کوچیک پا میخوره همیشه اونیو که دوس دارم گیرم نمیاد همشون از ۳۷ شروع میشن

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
لباس شيك و ارزون ميخواي فقط پاساژ گيشا

پاساژ گیشا کجاست؟ فصل پوتینم داره میاد .. پوتین شیک و بوتم میخوام ...

خیلی وقتها ندارن خیلی برام پیش اومده اونی ک میخواستم نداشتن برا ی کفش چند, ساعتی معطلم تو بازارا هم ...

عزیزم کجا هستی شما که سایز چهل کمه؟😐😐

من خودم سایزم چهله هر مدلی که خواستم بوده

تا حالا نشده برم کفش فروشی بگن سایز چهل نداریم😐

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تعجب کردم😑

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤