خدایا چیکار کنم...نامزد بودیم خیانت کرد خانوادم نزاشتن جدا بشم گفتن زشته ابرومون میره اینم بگم شوهرم انتخاب بابام بود ن من سال اول ازدواج با دوست صمیمیم ریخت روهم تا اومدم ثابت کنم نصفه شب تو خواب بودم مدارکو پاک کرد اینا بماند حتی خیانتای زمان باداریم...الان دیدم اینستا انلاینه ولی من زنگ زدم جوابمو نداد اگه نکیدونین قضیه چیه تلپیک قبلمو ببینین بعد رفتم اینستاش دیدم ی دخترو فالو کرده بعد تو اعلانا هم میزد گفت و گوی جدید ولی میرفتی دایرکت چیزی نبود یعنی با ی دختره چت کرده بعد پاکش کرده من نبینم😭😭😭😭..پیجشو گذاشتم بمونه ک هروقت چت کرد ببینم..خدایا منو بکش از خیانت دیدن خستم..نه میتونم بمونم نه میتونم برم ی طرف بچم ی طرف هم اگه طلاق بگیرم باید برم پیش زن بابام اونم ی عذاب دیگس...خدایا چرا همه بدبختیا رو رو من نازل کردی😭😭😭دیگه دارم به فکر خودکشی میفتم فقط بخاطر پسرمدستم بستست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
گلم چند ساله اینطوری دارم خودمو گول میزنم خسته شدم کاش الان پسرم بزرگ بود تا خودمو میکشتم😭😭😭😭... ...
هیچ وقت با وجود بچه به تمام کردن زندگیت فکر نکن، فکر کن اونو به کی داری میسپری؟؟مرد خیانتکار عمراااا درست نمیشه، از این به بعد باید طلاق عاطفی بگیری دنبال کار باش هر وقت مستقل شدی دست بچه را بگیر ببر ، هر دردی یه راهی داره