2777
2789
عنوان

چقدر افسرده هستی(علامت سوال)

188 بازدید | 14 پست

به سرم زده بود چقدر افسردم... شما چی؟ نظرتون چیه تو زندگیتون چقدر افسرده اید؟

https://simiaroom.com/tests/beck/

اگه خواستید نتیجش رو با هم در تعامل بزاریم :) 🌷

😐💔

😄💔اممم روانشناس تو شهرتون هست میتونی پیشش بری یا اگه خیلی اذیت میشی میتونی اطلاعات بهتری از روانشناسی داشته باشی تا زندگی راحت تری داشته باشی 

اممم و شابد نیاز باشه واقعا ازت یه سوال کنم، واقعا حالت خوبه دختر یا پسر یا ابجی یا داداش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من اینجوری نباید میشد😬😬😬به این تست لعنتی بگین من درونگرام

اخه تعریف یک انسان سالم یه ادم اجتمایی هست:) 

اگه نیاز به مشاور داری میتونی مشتور رایگان تماس بگیری و حرف بزنی و همچنین دکتر هلاکویی 

من از ناراحتی تاالان بیدارم نخابیدم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

افسردگی خفیف دارم

میتونی دکتر هلاکویی و مشاور زنگ بزتی ازشون کمک بخوای یا اطللعاتت رو بالاتر ببری اینطوری میتونی درمانش کنی 

تو یوتیوب کلی مطالب روانشناسی هست که دمتر هلاکویی رو من پیشنهاد میکنم 

تست رو دادی؟ چی شدی

خیلی نزدیک ب افسردگی بودم .من تازه درمانشدم قبلا خیلی شدیدبودافسردگیم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلی نزدیک ب افسردگی بودم .من تازه درمانشدم قبلا خیلی شدیدبودافسردگیم

اامیدوارم هیچ وقت درگیرش نشی. 

شخصاً خود من درگیرشم. یه وقتایی به طور عجیب غریب غیر منطقی میشم، گریه می‌کنم و به رفیقام زنگ می‌زنم بعد میگم: کاش اینجا باشین... بعد بهم میگن که دورن و اینا میزنم بلاکشون میکنم .

بیچاره ها خودشون میدونن یهویی حالم بد میشه🤦