بچه ها ما خودمون ماشین داریم اما چون نو هست و کراس هست و منم رانندگی نکردم تا حالا نهایت ۱۵ روز رانندگی کردم ماهر نیستم نمی تونم اون ماشینو برونم. الان ۲ ساله قصدمون اینه برا من ماشین بخریم اما هر سری به دعوا ختم شده .چون شوهرم میگه به اسم خودم یا پسرمون میخره منم میگم برا من که عروسی نگرفتی . مهریه م هم که کمه. لیاقت یه ماشین زپرتی به اسم خودمو ندارم؟ میخواد یه ماشین ۲۵۰ تومنی بخره. درآمدش هم ماهی ۲۰۰ میلیونه. خب حالا بگین من پر توقعم ؟؟؟؟
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
رییس بانک مرکزی ماهی٢٠٠تومن دخل نداره.شوهرت اگه داشت بنامت میزد ن اینکه بزنه بنام بچه هات.شوهرمن مدی ...
رفتم تامیکات رو خوندم نوشتی شوهرت خرجی کمی میده و مجبوری بری سر کار. اون وقت میگی شوهرت مدیر عامله شرکته. پس شوهر مدیرعامل توعم بهت خرجی کمی میده . پس چرا از اینکه شوهر من با دراند بالا ماشین به اسمم نمیخره اینقدر تعجب کردی گارد گرفتی؟؟؟ بخدا بیچاره اطرافیانتون که مجبورن این همه عقده رو از شما تحمل کنن
آنقدر داری که تاپیک زدی در مورد اینکه دنبال کاری ؟؟؟ بخدا شوهر من دستش تو جیب شماها نیست آنقدر با عقده حرف می زنید یه کم روحت رو پاک کن خدا بهت ببخشه .