2777
2789
عنوان

همسرم میخواد ماشین بخره برام ولی

2586 بازدید | 70 پست

بچه ها ما خودمون ماشین داریم اما چون نو هست  و کراس هست و منم رانندگی نکردم تا حالا نهایت ۱۵ روز رانندگی کردم ماهر نیستم نمی تونم اون ماشینو برونم. الان ۲ ساله قصدمون اینه برا من ماشین بخریم اما هر سری به دعوا ختم شده .‌چون شوهرم میگه به اسم خودم یا پسرمون میخره منم میگم برا من که عروسی نگرفتی . مهریه م هم که کمه. لیاقت یه ماشین زپرتی به اسم خودمو ندارم؟ میخواد یه ماشین ۲۵۰ تومنی بخره.  درآمدش هم ماهی ۲۰۰ میلیونه. خب حالا بگین من پر توقعم ؟؟؟؟ 

نه پرتوقع نیستی عزیزم

منم دقیقا شرایط شمارو دارم اما خدایی شوهرم پول نداره برام بخره 🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رییس بانک مرکزی ماهی٢٠٠تومن دخل نداره.شوهرت اگه داشت بنامت میزد ن اینکه بزنه بنام بچه هات.شوهرمن مدیرعامل شرکته ٢٠٠درنمیاره..!

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
رییس بانک مرکزی ماهی٢٠٠تومن دخل نداره.شوهرت اگه داشت بنامت میزد ن اینکه بزنه بنام بچه هات.شوهرمن مدی ...

خب الان تو دق مرگ درآمد شوهر من شدی ؟؟؟؟ چقد بدبختی واقعا.‌ به کوری چشمت بالای ۲۰۰ درآمد داره حالا میخوای چیکار کنی دق کنی؟؟؟؟

خب الان تو دق مرگ درآمد شوهر من شدی ؟؟؟؟ چقد بدبختی واقعا.‌ به کوری چشمت بالای ۲۰۰ درآمد داره حالا م ...

ن عزیزم نوش جونت انقد دارم ک ٢٠دیگه ی جفت بچه هام ازالان تامینه.ولی خب شاخ ودم دار بود دروغت بدجور🤣

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
رییس بانک مرکزی ماهی٢٠٠تومن دخل نداره.شوهرت اگه داشت بنامت میزد ن اینکه بزنه بنام بچه هات.شوهرمن مدی ...

رفتم تامیکات رو خوندم نوشتی شوهرت خرجی کمی میده و مجبوری بری سر کار. اون وقت میگی شوهرت مدیر عامله شرکته.  پس شوهر مدیرعامل توعم بهت خرجی کمی میده . پس چرا  از اینکه شوهر من با دراند بالا ماشین به اسمم نمیخره اینقدر تعجب کردی گارد گرفتی؟؟؟ بخدا بیچاره  اطرافیانتون که مجبورن این همه عقده رو از شما تحمل کنن

ن عزیزم نوش جونت انقد دارم ک ٢٠دیگه ی جفت بچه هام ازالان تامینه.ولی خب شاخ ودم دار بود دروغت بدجور🤣

آنقدر داری که تاپیک زدی در مورد اینکه دنبال کاری ؟؟؟  بخدا شوهر من دستش تو جیب شماها نیست آنقدر با عقده حرف می زنید یه کم روحت رو پاک کن خدا بهت ببخشه . 

تو که نوشتی داری طلاق میگیری بری با پول مهریه خونه کوچیک بخری زندگی کنی . به این میگی تامین ؟؟؟؟؟ اخی