پناهممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1955 عنوان چی بخورم وزنم زیاد شه 64 بازدید | 6 پست قدم ۱۷۰ وزنمم متغییر بین ۴۸ تا ۵۰وزن ایده آلم باید ۶۰ باشه چی بخورم حجم بگیرمو حجم دهیم تو ران و باسن باشه:) اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت 1403/05/08 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hgggghgggggvvv عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1190 هبچی فایده نداره. هر چی بخوری ک چاقت کنه همش باده و هزارتا عوارض داره بایذ حرص و غصه نخوری و وعده های غذایی نزدیم ب هم دبگه باشه تا کم کم چاق بشی
پناهممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1955 هبچی فایده نداره. هر چی بخوری ک چاقت کنه همش باده و هزارتا عوارض داره بایذ حرص و غصه نخوری و وعده ها ... من ژنم اینطوریه فرم بدنم اسکینیه و من میخوام ازین حالت دربیام وگرنه هم تغذیه زیاد هم باشگاه ولی خب اونی که میخوام نیست اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
hgggghgggggvvv عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1190 من ژنم اینطوریه فرم بدنم اسکینیه و من میخوام ازین حالت دربیام وگرنه هم تغذیه زیاد هم باشگاه ولی خب ا ... فک. نکنم کاری بشه کرد. تا حالا دکتر تغذیه نرفتی؟
پناهممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1955 فک. نکنم کاری بشه کرد. تا حالا دکتر تغذیه نرفتی؟ نه ولی خب یسری گفتن از لحاظ طب سنتی صفری خالصی بخاطر همین موضوع البته زیاد اعتقادی ندارم.در هرصورت ژنمم هست اما فک میکنم چیزی باشه که بخورم بهم کمک کنه اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
hgggghgggggvvv عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1190 نه ولی خب یسری گفتن از لحاظ طب سنتی صفری خالصی بخاطر همین موضوع البته زیاد اعتقادی ندارم.در هرصورت ژ ... ب نظرم تنها کاری ک میتونی کنی اینه ک ی شیر خشک بگیری روزی دو تا قاشق یخوری ب جز این داروی دیگه ای بخای بخوری عوارضه بدی داره