2777
2789
عنوان

یکی جلو چشمم مرد😱😭

371 بازدید | 10 پست

دو روز پیش همسایمون می خواست از خیابون رد بشه جلو چشمم ماشین زد بهش. دو متر رفت هوا با سر خورد زمین😰 دیگه تکون نخورد. تا پنج دقیقه هیچکی هیچکار نمیکرد. همه شوکه بودیم. هر کی هم با ماشین و موتور رد میشد جلو چشماشو می گرفت تا نبینه. شانس اوردم اون ور بلوار افتاده بود من خوب ندیدم. مثل اینکه خیلی بد بود. آمبولانس که اومد دیدمش یه لحظه. گفتن مرده😭 شبش پلیس ها اومدن پرس و جو.. از اون شبه همش خوابشو می بینم. تو خوابم پلیسا گیر دادن به من میگن تعریف کن چیشد دقیقا. خیلی بده😭😭

آخی بش فکر نکن

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد بده . یبارم برادر شوهرم خیلی شوک شده بود و رنگش پریده بود اومد اینجا براش اب قند بردم گفت تو اتوبان یه نفر خودشو انداخت دقیقا جلو ماشینی که بغل ماشین اون بود صحنه بدیه حتما امید وارم هیچکس نبینه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

بهش فکر نکن اولین کسی که جلو چشمم مرد یه پسره بود چاقو خورده بود کلی خون از ریش بیرون کشیدن قفسه سینش رو هم خوابیده بود چشماش باز بود و صورتش کبود بود به این فکر کن همه مون یه روز میمیریم یکی زودتر یکی دیرتر

وای میفهمم چی‌میگی

حالا من یه روز صبح زود میرفتم جایی ، صبح زمستون بود و هوا تاریک دیدم اونور خیابون یه نفر تصادف کرده اینطوری درازش کرده بودن رو زمین روشو کشیده بودن 

تا چند روز فقط یادش میفتادم‌گریه میکردم کلا بهم‌ریخته بودم ، هی میگفتم یعنی بچه بوده میرفته مدرسه یا مرد بود میرف سرکار 😔

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: