2777
2789

خیلی موافق این نبودم وارد زندگیم بشه اما شد شد تمام وجودم 

انقدر دوسنش داشتم ک حتی نمیخواستم لحظه ای ب نبودنش فکر کنم 

پنج سال بی هیچ خواسته ای در کمال ارامش باهم بودیم اوج قهرمون ناراحتیمون ب ی روزم نمیرسید

اما بعد پنج سال واسه رسیدن بهم خانوادش مخالفت کردن البته از اولشم بخاطر مسافتی ک بینمون بود هم مخالف بودن اما ما پافشارس کردیم فک کردیم میشه

بعد پنج سال ک خانوادش قطعی مخالفت کردن 

تصمیم گرفتم از زندگیش برم

رفتم اونم جلومو نگرفت

حالا یک سال و سه ماه دو روز از اون رفتن میگذره گاهی در عالم رفاقت شاید یکی دو باری مناسبتی تبریک بگیم اینا

ولی امشب حس کردم ی دختر تو زندگیش هست

عجیب نبود خب خیلی وقته نیستم

اما این دلممممم چرا بعد فهمیدنش داغون شده رو نمیفهممم

خسته شدممممم خیلب خسته شدم هر چی ب روی خودم نیاوردم‌تو خورم ریختم بسمه چرا خدا نمیبینه آخه

تا کییییی باید درد بکشیم

میفهممت

من تو بغلش زار میزدم اما اون با بی رحمی تمام از یه دختر دیگه میگفت

ادم وقتی بفهمه کسی که عاشقانه دوسش داشته حالا مال یکی دیگست نابود میشه

سعی کن تا میتونی بهش فکر نکنی

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

آخی عزیزم اصلا هیچی نمیشه گفت.

شما دیگه موقعیت خوب برای ازدواج نداشتی؟

بنظرم کلا هرچی شماره و آیدی و اکانت و هرچی داری ازش پاک کن.و هیچ راه چک کردنی برای خودت نذار.

هرچی ک باعث یادآوریش میشه از خودت کامل دور کن

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم اصلا هیچی نمیشه گفت.شما دیگه موقعیت خوب برای ازدواج نداشتی؟بنظرم کلا هرچی شماره و آیدی و ا ...

موقعیت خوب ک ی بازه درگیر درس بودم بعدشم تو این بازه هر کسی اومد هم بخاطر درسم هم بخاطر کسی ک تو زندگیم بود ردش کردم بعدشم ک ی بازه هفت هشت ماه اصلا هر کی میومد بی توجه بهش رد میکردم چون میگفتم درست نیست ادم ب کسی دیگ ای فک کنه وارد رابطه شه‌

بعدشم خودم خواستم دیگ پیش نیومد

ولی امشب ی تیک از فیلم یاغی نمیدونم دیدین یا ن ک میگفت مگ نمیدونستی نفسم ب نفست بنده مگ ادم نفس کشیدنشو یادش میره ک من تو رو از یادم بره من فک میکردم فراموش کردم ولی نکردم

امشب ک حس کردم با کسی جیگرم سوختتتت

دارم فک میکنم ب کی پناه ببرم کی میتونه ارومم کنه

موقعیت خوب ک ی بازه درگیر درس بودم بعدشم تو این بازه هر کسی اومد هم بخاطر درسم هم بخاطر کسی ک تو زند ...

گریه کن تا آروم بشی.

آهنگ گوش کن.

ان‌شاالله ک یه آدم خوب وارد زندگیت بشه ک تمام این لحظه هارو واست جبران کنه

خدایا شکرت
گریه کن تا آروم بشی.آهنگ گوش کن.ان‌شاالله ک یه آدم خوب وارد زندگیت بشه ک تمام این لحظه هارو واست جبر ...

هیییییی خیلی خسته ام شده ب خدااااا خیلیییی

آدم بزرگتر که میشه درداشم انگار باهاش بزرگتر میشن

وای خیلی سخته حس میکنم امشب بند بند وجودم درد میکنه

ماه ها و شاید سالها طول میکشه تا با دردش کنار بیای

فراموش نمیکنی اما سر میشی

من فکر میکردم اگر برگرده دلم خوش میشه و حالم خوب میشه اما حالا برگشته و حتی صحبت کردن باهاش برام عین شکنجه میمونه با اینکه عاشقانه دوسش دارم هنوز...

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش