2777
2789

پیشاپیش ببخشید نتم خیلی ضعیفه داستان اینطوری بود چندروز پیش از سرکار اومد حوصله نداشت از نیم ساعت قبلش دخترم گریه میکرد بریم بریم خوراکی بخریم منم حاضر شده بودم شوهرم اومد ناهارشو گذاشتم جلوش رخت خوابشو پهن کرد آماده گفتم میرم تا سر کوچه شروع کرد غرو بحث مگه واجبه بری و فلان منم گفتم زود برمیگردم یکم بحث کردیم خلاصه بعد اون قهر کرد چندبار رفتم کنارش پسم زد همش تو خودش بود اینم بگم بشدت درونگراس خلاصه منم تیکه انداختم زن گرفتم شوهر نکردم ک ..چون هربار رفتم سمتش پسم زد بی احساس چون میدونم یک ماه نرم سمتش نمیاد سمتم ....امشب پیام دادم برم دندونم بکشم ببینین چی گفت آخرش 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها یه نفر و داشتن سخته😐

یعنی چیییییی چرا اینطوری گفت؟من رفتم سمتش بی احساس بود به شوخی گفتم زن گرفتم شوهر نکردم یعنی همش من باید نازشو بکشم در جواب اینطوری گفته 😭

یعنی چیییییی چرا اینطوری گفت؟من رفتم سمتش بی احساس بود به شوخی گفتم زن گرفتم شوهر نکردم یعنی همش من ...

واقعا نمیدونم چی بگم چون مجردم هستم و تجربه ای ندارم ولی حتما ازش بپرس منظور این حرفت چیه

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲