2777
2789

تجربی می رفتید؟

یک نصیحت دوستانه کنید

هم برای درس هم برای زندگی

من رشتم معماری بود ولی الان خیاطی میکنم 

از نظر من بخوای واقع بینانه نگاه کنی یه روزی آدم ازدواج میکنه ( من الان متاهلم ) کار اصلش خانه داریه باید شغلی داشته باشه که هم بتونه هدفاشو تیک بزنه هم به وظیفه اصلیش اسیب وارد نشه 

و شغل سالم و بی سیله پیله ای باشه که هرجایی حتی توی خونه هم بشه انجامش داد 

من دوران انتخاب رشته تعصب داشتم کلم باد داشت میگفتم شغل مگه زن و مرد داره من میتونم و فلان و بهمان 

ولی واقع بینانه باید بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای انتخاب رشته ی دبیرستان میخوای هیچکدوم از رشته ها به اندازه ی تجربی نمیتونه تو همه ی ابعاد زندگی کمکت کنه قشنگ تا سال ها حس میکنی چقدر زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی توی زندگی روزمره به کارت میان

ولی اگر برای کار کردن میخوای برو یکی از رشته های هنرستان فکر کنم حسابداری و گرافیک نسبت به بقیه رشته ها از همون سال اول پولساز تر باشن

اگر از همین الان به پول نیاز داری و از طرفی پزشکی و مهندسی و اینجور رشته ها هم دوست داری

برو هنرستان درس بخون مهارت یاد بگیر اون ۳ سال رو پول دربیار 

بعد گرفتن دیپلمت برو بهترین کلاسای کنکور ثبت نام کن یکی دوسال وقت بذار پزشکی یا پرستاری قبول بشی😊

من رشتم معماری بود ولی الان خیاطی میکنم از نظر من بخوای واقع بینانه نگاه کنی یه روزی آدم ازدواج میکن ...

مرسی اره واقعا درسته تو سنی هستم که زود تحت تاثیر قرار میگیرم اما سعی میکنم عاقلانه به زندگی نگاه کنم

من رشتم مهندسی پزشکیه راضی ام خداروشکر

ولی بعضی از دوستام از این رشته ناراضی ان کلا بستگی به علاقه خودت داره عزیزم  فقط سعی کن هر رشته ای ک خوندی تو اون رشته حرف برای گفتن داشته باشی اینجوری همیشه موفقی

موفق باشی گلی🌹 

زندگیتان را در سکوت بسازید تا دشمنانتان نفهمند به چه چیز حمله کنند ...در سکوت پیروز شوید بگذارید آنها فکر کنند شما هنوز در حال شکست هستید👌🏻قانون جذب حقیقت محضه😍
نه به پول احتیاجی ندارم

خودت به چی علاقه داری؟!

به نظرم بهترین رشته برای خانوما پزشکی و پرستاری و کلا علوم پزشکیه که باخانوما سر و کار دارن

اگر علاقه داری برو سراغ اینا ولی بدون فردا که مادر شدی کارت خیلی سخته 

به نظرم باقی رشته ها مردانه ترن و فقط خانومایی باید واردش بشن که واقعا نابغه هستن و اگر نرن سمتش حیفه که خب تعداد این آدما کمه

ممنون همچنین و اینکه برام دعا کنید وسطش کم نیارم

قربونت

عقلانی تصمیم بگیری کم نمیاری عزیزم

اول ببین از خودت چی میخوای بعد برنامه ریزی کن و قوی شروع کن💪

زندگیتان را در سکوت بسازید تا دشمنانتان نفهمند به چه چیز حمله کنند ...در سکوت پیروز شوید بگذارید آنها فکر کنند شما هنوز در حال شکست هستید👌🏻قانون جذب حقیقت محضه😍
خودت به چی علاقه داری؟!به نظرم بهترین رشته برای خانوما پزشکی و پرستاری و کلا علوم پزشکیه که باخانوما ...

خودم تجربی دوست دارم و در درس خواندن استعداد دارم و در هنر کاملا افتضاح هستم