سانـــاے_نانـــاے مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6493 عنوان نی نی یار بیا 45 بازدید | 6 پست چرا کاربری من ضعیف شده هی قطع میکنه و صفحه عدم دسترسی میزنه؟؟هی قفل میکنه با دو گوشی امتحان کردم ولی باز کند هست و قطع میشه@niniyar_5 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_1 سایت مشکل داره یا کاربری من مشکل داره؟؟؟ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم 1403/05/07 | 23:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نرگس_2 عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1151 نت ضعیفه برای ما هم همینه #اَلّلهُمَّـعَجِّللِوَلیِّڪَالـ؋ـَرَج...💚️ ╰⊱♥⊱╮ღ꧁ حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺
سانـــاے_نانـــاے مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6493 نت ضعیفه برای ما هم همینه ن کلا یه جوری شده امشب • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
سانـــاے_نانـــاے مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6493 مشکل از سایته داداش عع اوکی ابجی • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41684 استارتر مشکل از سایت هست به زودی رفع میشه ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
سانـــاے_نانـــاے مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6493 استارتر مشکل از سایت هست به زودی رفع میشه مرسی عزیزم همش اینو میاره • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم