2777
2789
عنوان

فوم یا ژل شستشوی صورت چی دارین

50 بازدید | 5 پست

دوستان من سه ساله ژل درماسیف استفاده میکنم ولی دیگه پوستم اونقد چرب نیس مختلطه الان،موندم فوم بگیرم یا ژل مارک خوب چی سراغ دارید

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

من از فوم ژوت راضیم الان قصد دارم دوباره بخرم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از فوم ژوت راضیم الان قصد دارم دوباره بخرم

عه من اینوضدافتابشو چندسااله دارم

راضیم واقعا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
من ژل ویتالایر استفاده میکنم راضیم

عزیزم ویتامین سی یا اون سبز رنگشو

و اینکه میشه بگید پوستتون چ نوعیه

من خودم کلی مرطوب کننده و ابرسان تست کردم هم خارجی هم ایرانی تو خارجیا یکی از بهتریناش سراوی بود 

خارجیه قیمتشم نسبتا بالاس اما واقعا عالیه من با همیچ مرطوب کننده شوینده و آبرسانی مثل محصولات سراوی جواب نگرفتم

چند ساله الان استفاده میکنم به هر کی هم گفتم و استفاده کرده راضی بوده
فقط فیک داره اونم خیلی زیاد 

من خودم اولا دو سه بار از پیج های مختلف خریدم فیک برام فرستادن مرجوع کردم 

حتما اگر میخواید سراوی بخرید از جای مطمئن بخرید 

من خودم الان دو سالی هست از یه سایت میخرم که نمایندگی سراوی هستن و هر چی خریدم اکی بوده

فقط سراوی هم نه کلینیک اوردینری ایزدین و کوزارکس هر سوالی هم داشتید زنگ بزنید پشتیبانیشون راهنماییتون میکنه . 

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاره 

البته که پوست ها با هم فرق دارن و شاید هر محصولی برای هر پوستی مناسب نباشه ها اینم باید دقت کرد 

ولی خب میگم من به هر کی گفتم استفاده کرده خیلی خیلی راضی بودن