2777
2789

من فردا باید برم یکی از دندونام رو جراحی کنم که میگن احتمالا به استخوان فک جوش خورده البته دوتا دندون بود اون یکی رو بدون جراحی کشیدم ولی امروز که برای کشیدن این دندون رفتم گفت باید جراحی کنی و البته سعی هم کرد که بکشتن ولی نشد

خواستم بدونم کسی همچین تجربه ای داره؟هنگام جراحی خیلی درد میکشی بعدش چطور؟

من دندون پر کرده بودم شکست ریشه موند با جراحی ریشه هارو درآورد یعنی لثه تیکه تیکه کرد تا درشون اورد

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من دندون پر کرده بودم شکست ریشه موند با جراحی ریشه هارو درآورد یعنی لثه تیکه تیکه کرد تا درشون اورد

همون دندونی رو هم که گفتم بدون جراحی کشیدش شکست و ریشه اش تو لثم موند دوباره امروز رفتم با بی حسی کشیدش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دندونی رو هم که گفتم بدون جراحی کشیدش شکست و ریشه اش تو لثم موند دوباره امروز رفتم با بی حسی کش ...

اوه اوه چه بد دیگه برا جراحی دکترت عوض کن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

عزیزم تجربه جراحی دندون عقل نهفته ک نزدیک عصب بود رو همین هفته گذشته داشتم دکترم تبحر خاصی داره دردی حس نکردم حین جراحی بعدم ک بخیه ها بود تا دو روز دهنم باز نمیشه خیییییلی کم در حد غذاهای میکس شده و سوپ ک ضعفش اذیتم میکرد داروهم خوردم... استفاده از دهانشویه آب نمک با ال جوشیده سرد شده برا جلوگیری از عفونت شبام ب اون طرف نخابب

عزیزم تجربه جراحی دندون عقل نهفته ک نزدیک عصب بود رو همین هفته گذشته داشتم دکترم تبحر خاصی داره دردی ...

من این دندونی رو که میخوام جراحی کنم دندون عقل نیست و چون میگه ممکنه به استخوان فک جوش خورده باشه میترسم جراحی سختی باشه تازه خود دارم گفت شاااید بتونم بکشمش

من این دندونی رو که میخوام جراحی کنم دندون عقل نیست و چون میگه ممکنه به استخوان فک جوش خورده باشه می ...

عکسبرداری کن از دندونت ک ببینه ب فک جوش خورده یا ن و ب ی دندونپزشک ماهر مراجعه کن

عکسبرداری کن از دندونت ک ببینه ب فک جوش خورده یا ن و ب ی دندونپزشک ماهر مراجعه کن

عکس که گرفتم بدون عکس که نمیشه، پیش یه دکتر که جراح بینی هم بود بردم گفتش که دوتا دندونت به فکت جوش خورده ولی من یکیشو خیلی راحت کشیدم بدون جراحی و اصلا جوش نخورده بود حالا این دندونم هرکاری کرد دکتره نتونست بکشتش (پیش یه دکتر دیگه بردم برای کشیدن) اینقدر دکتر رفتم آخرشم دیگه این دکتر آخریه که رفتم پیشش گفت به فکت جوش خورده و باید جراحی شه تازه گفت شاید بتونم بکشمش شایدم نتونم