2777
2789
عنوان

بنظرتون من پرتوقعم

91 بازدید | 13 پست

سلام

من صبح میرم سرکار تا عصر

تا برسم میشه خونه میشه ۴ اینا

انقدرم هوا گررررم شده تو شهرمون که واقعا با چادر و لباس خیلی سخته تحملش

بعد روز اول دوم پریودیمم هست

امروز با عجله صبح بیدار شدم رفتم سرکار و صبونه کیک و شیرکاکائو فقط خوردم ناهارم دوست نداشتم نخوردم

خیلییییییم خوابم میومد و خسته بودم، هم بخاطر پریودی، هم گرما، هم سرکار...

خلاصه خوابیدم تا سر شب ساعتای ۸

بنظرتون توقع زیادیه که مامانم وقتی وضعمو میدونه همون غذایی که میخواد درست کنه، هرچی که هست، زودتر درست کنه؟؟؟

فقطم بحث غذا نیست

کلا من هیچوقت حس نکردم خونواده دارم

بیشتر شبیه چندتا همخونه ایم....

دلم برای خودم میسوزه

انقدر خسته م که حتی نمیتونم گریه کنم.. باز باید بخوابم فردا برم سرکار.. یعنی کلا بی حس شدم انگار

واقعا خوشبحااال اونایی که خانواده همیشه پشتشون بوده

تا کوچکترین کاری کردن، بهش افتخار کردن و حمایتش کردن

توسختیا هواشو داشتن

خیلی سختمه خیلییی 

وای من یه وقتایی از سر کار میومدم میدیدم مامانم اون غذایی رو پخته که میدونه لب نمیزنم با استدلال این که گفتم الان گشنه ای مجبور میشی بخوری

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا وقتی میرفتم مدرسه و امتحان داشتم میگفتم سرشب بذارید بخوابم

ولی اصلا به هیچ جاشون نبود

باورتون میشه شب کنکور من ساعتای ۱۲ خوابیدم؟؟؟

تازه همونم سرصدا داشتن و هرچند برقا خاموش بود ولی خب

کوچکترین اهمیتی براشون ندارم

وای من یه وقتایی از سر کار میومدم میدیدم مامانم اون غذایی رو پخته که میدونه لب نمیزنم با استدلال این ...

دقیقا

مامان منم درست میکنه میگه عهههه مگه دوست نداشتی

یا میگه خب چیکار کنم فلان چیزو نداشتیم

البته خیلی مهربونه ولی انگار مامانمم دیگه خسته شده.. بریده

حالم از خودم بهم میخوره که باهاشون بدرفتاری میکنم، که باهام بدرفتاری میکنن

سهم من از این دنیا یک خانواده خوب که بود دیگه حداقلش

دقیقامامان منم درست میکنه میگه عهههه مگه دوست نداشتییا میگه خب چیکار کنم فلان چیزو نداشتیمالبته خیلی ...

مامان من از تنبلی بود

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
دقیقامامان منم درست میکنه میگه عهههه مگه دوست نداشتییا میگه خب چیکار کنم فلان چیزو نداشتیمالبته خیلی ...

مامان من از تنبلی بود

به نظرم پریود هم شدی یه کم حساس شدی هرچند خانواده هم باید درک کنن

تازه دیشبم نتونستم درست حسابی غذا بخورم

اینکه از صبح هیچی کوفت نکردم و انتظار داشتم حداقل یک ساعت شام زودتر درست بشه حساس شدنه

نمیدونم کامنت بالاییمو خوندی یا نه

ولی من موقه مدرسه و کنکورم هوامو نداشتن

باورت نمیشه، دقیقا شب کنکور خواهرم با بچه کوچیک اومدن خونه، شامم دیر خوردیم، ساعت ۱۲ بود دقیقا شایدم رد شده بود، برقا خانوش ولی همچنان سرصدا و صحبت..

این توقع زیادی نبود بخدا

سرکنکور حدودا یک ربع خوابم برد تازه بماند خیلیاشم گیج بودم موقه ج دادن

میدونم چی کشیدی...

من اکثرا ناهار هم الویه میخریدم 

منم میخوام از این به بعد ببرم از خونه..الان چیکار میکنی؟ تونستی از اون شرایط درای

من دیگ ازدواج کردم واقعا سختم بود و ازدواج شرایطم رو بهتر کرد چون اینجا اختیار با خودمه ولی خونه مامانم نمیتونستم جدا برای خودم آشپزی کنم