2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم ها یک خط منفیه برای چی میگید مثبته بنده خدارو امیدوار میکنید فازتون و درک نمیکنم، یک خط منفیه میتونید گوگل بزنید عزیزم ، نظر گرفتن توی نینی سایت اشتباهه، خانمی بود با گریه بیبی چک رو گذاشته بود سنش بالابود و خیلی سال هم بود بچه دار نشده بودن، خانم ها همه گفتن مبارکه مثبته حالا خانم بنده خدا زنگ زده بود مادر شوهرش مادر خودش از خوشحالی،  من براش نوشته بودم منفیه، بعد چند روز تاپیک زد خانمها بارداریم منفی بود، به خانمها گفتم چرا الکی به کسی میگید مثبته میگن میخوایم دلش نشکنه، آخه این حرفه، خب بنده خدا اینطوری که بیشتر شکست و خرد شد 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

خانم ها یک خط منفیه برای چی میگید مثبته بنده خدارو امیدوار میکنید فازتون و درک نمیکنم، یک خط منفیه م ...

خوب مسئله اینه که ما دو خط می‌بینیم. همه می‌دونن یک خط منفیه. الان شما هردو بیبی چک رو یک خطی می‌بینید؟

منظورت بی بی چک منه؟

نه عزیزم منظورم خانمهایه که میگن مثبته، میگم خودتون گوگل بزنید ببینید تفسیرشو، از خانمهای نینی سایت نظر نگیرید، چون نظر درست نمیدن 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

پس چرا هی حس می‌کنم دارم پریود میشم؟ ممکنه پریود بشم؟ کسی بوده پریود شده باشه بعد بیبی مثبت؟

سلام عزیزم تو رو خدا اگه دیدی جواب بده ، پسر شما نوروفیبروماتوز داره ؟ مشکلی براش ایجاد نکرده ؟