2777
2789

مثلا حواس همه بهت هس😂

مامان خودم هر روز زنگ میزنه حالمو میپرسه هر روز یه بارم منو می بره بیرون یه چی میخره 🥰😁

یا بابام هرسازی که میزنم میرقصه یه چی میگم نه نمیگه میگه باشه یدونه دختر دارممم ۲ تا که ندارم🖐😂😁

مامان بزرگم که منو بیشتر از همه نوه هاش دوس دارههه😍🥰

هر روز وقتی میرم خونشون بابا بزرگم پول توجیبی میده مامان بزرگم راه برگشتنی بعد از کلی قربون صدقه🥰🥺😂 پسته آجیل میزاره تو کیفم میگه بخور گوشت شع تنت😁😂

بعد تر از همه نامادریم این روزا خیلی هوامو داره صدام میزنه دخترم😂

عذایی که دوس داشتمو پخته بود واسم لباس خریده بود (اصلا توقعشو نداشتم لباس بخره یه جورایی سوپرایز شدمم😂) دیگه نمیدونم زن بابام داره نقش بازی میکنه یا واقعیه😂🤷‍♂

امروز خیلی خشحالممم🥺🥰

کاش همیشه همه اینطوری باشن✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین خیلی خوبه که ذهنت چیزای مثبت رو‌هم میبینه خیلیا تو همین شرایط توان اما فقط بدیاشو میبینن . ذهن قربانی ساز نداری این خیلی تو سلامت روان کمکت میکنه . واقعا بچه ی طلاق بودن چیز  وحشتناکی نیست برای اکثریت

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

حس میکنم نامادریت بارداره😂

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزمم امیدوارم همیشه دلت شاد باشه 😍♥

من متاسفانه هیچکدوم از اینارو تجربه نکردم اما الان میبینم بچم با شوهرم خوشه قند تو دلم اب میشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

با این تاپیک بغضی شدم 

هنگ موندم 

منم بچه طلاقم 

امیدوارم 

هیچوقت وقتی بزرگتر شدی 

تشکیل خانواده دادی 

رفتی تو اجتماع 

هیچوقت هیچوقت حس نکنی بچه طلاقی 

حس نکنی چقد خلا داری 

امیدورام همیشه شاد بمونی