parijoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 318 عنوان خانما کسی تجربه ی استفاده از قطره ی کیمیا داره برای رشک و شپش توروخدا کمک کنید 56 بازدید | 8 پست چند وقته درگیریم هرکاری میکنم نمیره دیوونه شدم 1403/05/07 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 43 اره معرکه ست ریشه کن میکنه من هر راهی رو رفته بودم این قطره فقط معجزه کرد
parijoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 318 اره معرکه ست ریشه کن میکنه من هر راهی رو رفته بودم این قطره فقط معجزه کرد من از دیروز استفاده کردم سرم میخاره هنوز احساس خیلی بدی دارم
parijoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 318 اره معرکه ست ریشه کن میکنه من هر راهی رو رفته بودم این قطره فقط معجزه کرد من از دیروز استفاده کردم سرم میخاره هنوز احساس خیلی بدی دارم
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 43 من از دیروز استفاده کردم سرم میخاره هنوز احساس خیلی بدی دارم یه بار دیگه برو حمام دوباره چن قطره به همه جا سرت بزن برای منکه همون اولش کلا ریشه کن شد
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 43 من از دیروز استفاده کردم سرم میخاره هنوز احساس خیلی بدی دارم یه بار دیگه برو حمام دوباره چن قطره به همه جا سرت بزن برای منکه همون اولش کلا ریشه کن شد
parijoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 318 یه بار دیگه برو حمام دوباره چن قطره به همه جا سرت بزن برای منکه همون اولش کلا ریشه کن شد من حس میکنم حساس شدم وگرنه چیزی تو سرم نیس جز چنتا رشک بعد این رشک رو هم از بین میبره؟لازم ب پاکسازی محیط نیس؟
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 43 من حس میکنم حساس شدم وگرنه چیزی تو سرم نیس جز چنتا رشک بعد این رشک رو هم از بین میبره؟لازم ب پاکسازی ... بنظرم رشک ها رو بده کسی کامل برات در بیاره یه رشک هم سالم باشه دوبار روز از نو روزی از نو بعد دوباره از قطره استفاده کن بعدشم یقول خودت فکر شپش کلا خارش میاره🥴
parijoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 318 بنظرم رشک ها رو بده کسی کامل برات در بیاره یه رشک هم سالم باشه دوبار روز از نو روزی از نو بعد دوباره ... یعنی شما رشکا رو درآوردین من برا دخترم در آوردم ولی مال خودم کسی نیس دربیاره ولی با شونه دندونه ریز همش شونه میکنم