2777
2789
عنوان

مهریه زنی ک فوت کرده

317 بازدید | 6 پست

بعضیا گفتن چ مسخره و غیر اخلاقی 

آیا زنی که شوهرش فوت میشه و بچه نداشتن زندگی کرده پا به پای شوهرش تو پستی بلندهای زندگی دوش به دوش کنار شوهرش و از بد روزگار شوهر فوت میشه از قبیل مثلا خانه ماشین زمین سرمایه پول تو حساب هم مثلا داشته وراثش میان شریک میشن و زنی که اون همه زندگی کرده هیچی دستش نمیگیره حتی کله مهریش میشه ۸ ، ۱ بهش میرسه آیا اینا که میگن غیر اخلاقی آیا این اخلاقی هستش که پدر مادر و خواهر برادر های شوهر زندگی عروسو که پا به پای شوهر ش ساخته زندگی کرده نخورده نپوشیده جمع کرده آیا این مسخره نیست !!!!!! 

ولی زن که فوت کنه مهریشو خانوادش بخوان یا تو حساب خودش پول داشته باشه خانوادش بخوان مسخره هستش غیر اخلاقی هستش !!!!! التماسسسس تفکر 

...

اون قسمت اول الان خیلی ها صلحی اموالشون به نام زنشون میکنن می‌تونه برای اینده اش فکر کنه 

ولی زنی که فوت کرده چه لزومی داره مهریه اش خانواده اش بگیرن ؟ می‌دونی چند تا بچه به خاطر همین مهریه باهاشون تو زندان هستن طرف اداره نون بخوره باید بیاد ماهی پنج شش تومن تو بهترین حالت از شکم بچه هاش بزنه برای مهریه زن فوت شده اش ؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همه چیز مشکل داره 

ارث نصف مرد میگیری چون نان آور خانواده است 

و تو خرجی میگیری از شوهرت و مهریه داری 

بعد من نمیدونم یکی ازدواج نکنه طلاق بگیره  باید چی کار کنه؟ 

آدمو از مال و ارث پدر محروم میکنن و نصف میدن 

بعد باید گدایی مهریه و خرجی شوهرتو کنی 

الان  نگو کار کن 

اگه یه زن  میخواست کارم کنه میتونست از ارث پدرش به طور مساوی برخوردار باشه میتونست سرمایه کار داشته باشه 

که نداره ! 

بعد جالبیش اینه ازدواج میکنی 

نه ماه حامله میشی 

بچه شیر میدی 

هزار جور عوارض داری 

تهش میگن پدر صاحب بچه است 

و تهشم بعد کلی زحمت برای شوهرت و بچه هات 

حق الارث ات یک هشتمه 

کلا ما زن ها توی ایران بهر تماشا و کلفتی آقایون اومدیم 

قوانین برده داری برابری میکنه با قوانین در مورد خانوم  ها 

تو اگه خیانت کنی حکم ات سنگ ساره 

ولی اون خیانت کنه تهش طلاقه باید اون زنو بگیره 

اون قسمت اول الان خیلی ها صلحی اموالشون به نام زنشون میکنن می‌تونه برای اینده اش فکر کنه ولی زنی که ...

تو از کجا میدونی از شکم بچه ات زده میشه ؟ 

شوهرت بعد تو زن بگیره 

به بچه ات اهمیتی نده 

بچه هات به جای اینکه زیر بار منت اعضای خانواده ات باشن یا زن پدر 

میتونن پشتوانه خانواده مادریش داشته باشه که از پول مهریه اش بهشون کمک کنه

تو از کجا میدونی از شکم بچه ات زده میشه ؟ شوهرت بعد تو زن بگیره به بچه ات اهمیتی نده بچه هات به جای ...

خیلی ها این کار انجام نمیدن اطراف ما که اصلا عرف نیست همچین کاری ولی چند وقت پیش با خود بچه ها مصاحبه کرده بودن پدرشون به خاطر مهریه افتاده زندان و الان هیچ کس حمایتشون نمیکنه 

اونی که دارایی داره بازم موردی نیست ولی اونی که کارگر و کارمند با حقوق حداقل هست نمیتونه از پس دادن مهریه بر بیاد مجبوره یا بره زندان یا نصف حقوقش بده مهریه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اون قسمت اول الان خیلی ها صلحی اموالشون به نام زنشون میکنن می‌تونه برای اینده اش فکر کنه ولی زنی که ...

اون خیلی ها که میگید خیلییی کم هستن مرد میشناسم تا زنش گفت ۲ دنگ خونه بنامم بزن طلاقش داد گفت من مال بنام زن جماعت نمیکنم برو خونه بابات 

...