2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ سالمه مادرم تو پیج همسریابی اینستاگرام آگهی کرده بود خودشو یارو داره بازیش میده بعد امروز به یارو ...

ای بابا عزیزم 

چقدر وحشتناک 

خدایی اگه شوهرت زده بود میشد تحمل کرد ولی اینکه یک مادر سر یک مردک دخترشو اینطوری بزنه چی میتونم بگم ؟  

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ببخش اما این دیگه کبودیش رفته داره زرد میشه . یعنی مال چند روز پیش . اما خب . اگه واقعی گفتی خدا کمکت کنه 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

این برای ۱۰روز قبله اقلا که هموگلوبین کاملا تجزیه شده

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰