2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارم اینجاوکیل داریم

122 بازدید | 17 پست

اگه کسی هست اطلاع بده من سوالم رو بپرسم.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
بفرما .

سلام عزیزم من چندماه پیش از منزلمون دزدی شدتمام طلاهای عروسیمو بردن شکایت کردیم مجبورشدم وکیل بگیرم ی مبلغی باهم توافق کردیم ولی رو برگه قرارداد ۵۰۰تومن نوشت گفت برای باطل کردن تمبر انقدر میزنم مبلغ اصلی رونزد الان اومده یهو میگه اگه رای رو به نفع شماگرفتم ۵۰ میلیون اضافه باید بدی یعنی الان دبه کرده؟من میتونم جایی ازش شکایت کنم؟و دوم اینکه دزدم محکوم بشه باید خسارت منو مثل پولی که به وکیل میدم باید پس بده؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مبلغی که توافق کردین رو در صورت گرفتن پولتون از دزد باید بدین 

مبلغ توافقی چقدر بود

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
همون مبلغی که توافق کردین رو در صورت گرفتن پولتون از دزد باید بدین مبلغ توافقی چقدر بود

۲۰ تومن بود الان میگه بیا قرارداد بنویس درصورت گرفتن رای برای ما ۵۰ میلیون دیگه بدیم.

۲۰ تومن بود الان میگه بیا قرارداد بنویس درصورت گرفتن رای برای ما ۵۰ میلیون دیگه بدیم.

نه همون که توافق کردین

بگو یا مبلغ توافقی یا وکیل دیگه میگیرم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

شما پولی به وکیل ندادی که بخای ازش شکایت کنی ، پولی بهش نده اگر اون ادعایی داره بره شکایت کنه . چون مدرکی نداره نمیتونه شاکی بشه . 

دزد طلای شما موظفه طلای شما و یا معادل ریالی اون رو به شما بده ضمنا شما میتونی نسبت به هزینه‌های دادرسی و حق الوکاله وکیل از سارق شاکی بشی و همه رو ازش بگیری . قانونا کسی که در پرونده محکوم میشه موظفه کلیه هزینه های داد رسی شاکی رو پرداخت کنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه همون که توافق کردینبگو یا مبلغ توافقی یا وکیل دیگه میگیرم

منظورم اینه وقتی دزد محکوم بشه علاوه بر مالی که ازم برده باید خسارت من مثل پولی که به وکیل میدم روپرداخت کنه؟

منظورم اینه وقتی دزد محکوم بشه علاوه بر مالی که ازم برده باید خسارت من مثل پولی که به وکیل میدم روپر ...

بله از نظر قانونی

حتی هزینه هاب ریز دادگاه و دادرسی رو باید بده ولی اگر مبلغ بیشتر از مبلغ تپافقی شما باشه وکیل باید خودش از دزد بگیره

شما پولی به وکیل ندادی که بخای ازش شکایت کنی ، پولی بهش نده اگر اون ادعایی داره بره شکایت کنه . چون ...

چرا نصف مبلغی که باهم توافق کردیم رو بهش دادم الان اومده میگه پرونده سنگینه میگم بعد دوماه یادت افتاده.

بله از نظر قانونیحتی هزینه هاب ریز دادگاه و دادرسی رو باید بده ولی اگر مبلغ بیشتر از مبلغ تپافقی شما ...

خب دزد که نمیدونه ما اولش چقدر توافق کردیم مثلا اگه باهاش قرار داد جدید بنویسم میتونم همین پولو ازدزدم طلب کنم؟

خب دزد که نمیدونه ما اولش چقدر توافق کردیم مثلا اگه باهاش قرار داد جدید بنویسم میتونم همین پولو ازدز ...

اصولا مبلغ وکیل از مبلغ وصول شده برداشت میشه و درصدی از مبلغ وصول شده هست 

معمولا ده درصد هست

اگر بیشتر از ده درصد پول طلاها باشه درخپاست وکیل قانونی نیست 

اصولا مبلغ وکیل از مبلغ وصول شده برداشت میشه و درصدی از مبلغ وصول شده هست معمولا ده درصد هستاگر بیشت ...

خب اگه پول ۱۰ درصد طلاهارو به عنوان حق الوکاله به وکیل بدم اونم بعداز گرفتن رای به نفع ما من میتونم این پولو از دزد درخواست کنم وبابت خسارت ازش بگیرم؟

خب اگه پول ۱۰ درصد طلاهارو به عنوان حق الوکاله به وکیل بدم اونم بعداز گرفتن رای به نفع ما من میتونم ...

اره دیگه شکایت میکنی باید بابت خسارتی که بهت زده بهت برگردونه ولی میگم معقولش تا ۱۰٪ هست بیشتر وکیل بگیره نمیتونی از دزد مطالبه کنی

اره دیگه شکایت میکنی باید بابت خسارتی که بهت زده بهت برگردونه ولی میگم معقولش تا ۱۰٪ هست بیشتر وکیل ...

درسته ممنون عزیزم.