2777
2789
عنوان

کجا با همسرتون آشنا شدین؟؟

1744 بازدید | 51 پست

بیاین واسه هم تعریف کنیم یکم سرمون گرم شه

من و شوهرم تو فیسبوک دوس شدیم من 17 سالم بود😂😂 یه عالمه ام فرند داشتم،یه روز از بین اونهمه آدم که میومدن تو  پی وی هی سلام میکردن جواب پویا رو دادم شروع کردیم چت کردن،فهمیدیم از یه شهریم و کلی ذوق داشتیم ولی خب مامان من نمیذاشت برم بیرون😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از دوماه با بدبختی ازش اجازه گرفتم یه ساعت باهاش رفتم بیرون و کم کم دیگه این بیرون رفتنامون بیشتر شد.یادش بخیر چقدر ذوق میکردم از شیش کیلومتری ک میدیدمش نیشم شل میشد😑😀😀

جدا? من فکر نمی کردم مخ زنی های فیس بوک منجر به ازدواج بشه. من فکر می کردم همه تو فیس بوک اومدن مسخر ...

خودمم هیچوقت فکرشو نمیکردم رابطمون انقدر طولانی بشه و ب ازدواج برسه.همش میگم اگه جواب سلامشو نمیدادم پریده بود😂😂😂

آقای همساده مون بودن. از بچگی زیر نظر داشتم. بعد کم کم عاشقم شده گویا.خخخخ

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"