2777
2789

بچه ها داستان من طولانیه تو تاپیکامم هست خلاصه بگم  

یکسال و خورده ای پسری بهم پیام میداد هروز 

هروز زنگ میزد یا میگف ببینمت قبول نمیکردم به خاطر مشکل اضطراب شدیدم 🙂بعضی وقتها هم سرد جواب میدادم 

تا اینکه سه ماه شد خبری نشد ازش 

اینم بگم دوسش داشتم و دارم و دلم تنگ شد چند شب پیش پیام دادم فیلم فرستادم واسش بهم کف ببخشید نمیتونم باهاتون دیگ چت کنم منم کفتم چیشده گف چیزی نشده تو رابطم من گفتم چقدر سریع اقدام کردی گف ممنون میشم چت نکنیم گفتم اوکی موفق باشی بعد زد چت رو دو طرفه پاک کرد 🙂اونهمههههه چتتتت😭😭

بعد سه روز بعدش منو دوستم رفتیم بیرون از دم مغازش رد شدیم من نگاه نکردم ولی دوستم گف دید تورو فک کنم بعد فرداش از ایسنتا هم ریمو انفالو کرد 

بعد من موندم با کلی دل تنگی و حسرت و پشیمونی و کلی سوال تو ذهنم که چرا اینجوری کرد 

بعد منه خاک بر سر الاهی ک سنگ بباره سرم بمیرم خلاص شم دیشب بهش پیام فرستادم ایسنتا که بفهمم چیشد بعد این مدت اینحوری عوض شد منم دلم لک میزنه یذره باهاش چت کنم 

از دیشب تا الان اصلا پیام رو سین نمیزنه آنلاین هم میشه دوباره اسمشو صدا زدم با پوکر اصلا سین نمیزنه 

خیلی حالم بده چیکار کنم 😭😭

دلم میخواد حتی عصبانیتش سر من خالی کنه فقط جواب بده 

این رابطه تموم شدست.

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

اویزون کسی نباش بهش اجازه میدی  روحتو بشکنه 

رفته تورابطه تا ابد که منتظرشما نمیمونه

زندگیشو خراب نکن برو مال خودتو بساز مشکل اصطرابتم حل کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلخه اما واقعیت اینه که دیگه تو رو نمی خواد،  سعی کن به پذیرش برسی. 

واسه اضطرابت هم از روانشناس و درصورت نیاز اگه شدید هست از روانپزشک کمک بگیر. 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆