2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ طور،برو همون طلافروشی که خرید کردی اونا یه کپی واسه خودشون دارن

خب چطور ب اون ثابت بشه که از خودمه ک از همون خریدم

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
میخواستی طلاهاتو بدون فاکتور بفروشی گرفتنت

نه عزیزم 

چه حس بدی از کلمه آخرت گرفتم🥲

قضیه مربوط به موقع عروسیمه طلاهایی که برا عروسیم خریدنم مادر شوهرم ادعا کرده که از اونه و من دزدیمشون😶😐 

نه عزیزم چه حس بدی از کلمه آخرت گرفتم🥲قضیه مربوط به موقع عروسیمه طلاهایی که برا عروسیم خریدنم مادر ...

ببخشید نمی‌خواستم ناراحتت کنم  وای چه مادرشوهر بدجنسی چقدر نامرد بی وجدان خب شوهرت چیزی نگفت به مادرش

ببخشید نمی‌خواستم ناراحتت کنم وای چه مادرشوهر بدجنسی چقدر نامرد بی وجدان خب شوهرت چیزی نگفت به مادر ...

با مادرش هم دسته

وای آخی پس اگه اینجوریه کارت سخته

رفتم بانک پرینت چندسال پیشو میگه نمینتونیم بگیریم اصلا مگه میشه

میدونی پول طلاها پول وام ازدواج من بود که مستقیم ب کارت طلافروشی ریختم اطلا موندم چیکار کنم 

خب چطور ب اون ثابت بشه که از خودمه ک از همون خریدم

موقع خرید اسمت رو گفتی،شماره دادی،بعضی ها کدملی رو هم میپرسن

سرویس، طلاهات هرچی هست وزن مشخص داره ،روز خرید رو سعی کن به یاد بیاری 

یه مورد مشابه بود طلا داده بودم واسه تعمیر یه سوتفاهم پیش اومد صاحب مغازه یه دفتر بزرگ درآورد تاریخ گفتم اون صفحه رو آورد و صحت حرفم مشخص شد کلی هم عذرخواهی کرد

اگر همکاری نکرد برو اتحادیه طلا،اونا کمک میکنن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷