2777
2789

قضیه مربوط به خواستگاری هست ۸ سال از من بزرگتر هست پسر خوش خلق و سالمی از جهت اخلاقی و روانی هست 

شغل آزاد ( لیسانس داره و فروش لوازم یدکی خودرو) مغازه برای پدرش هست و اجاره نمیده خونه نداره میتونه تو یه طبقه از خونه پدرش زندگی کنه ولی خودش میگه از اول مستقل باشیم از جهات مختلف بهتره نمیخوام اختلافی بین شما و مادرم پیش بیاد ایشون چند سال داره تلاش میکنه بیاد خواستگاری حتی دوبار اومد اون زمان مادر من گفتند نه بخاطر شغل آزاد بعد از چندسال پدرم رو مدتی پیش دیدن و خودشون با پدرم صحبت کردن و ازشون اجازه خواستگاری خواستند و خلاصه اومدن منزل ما

اگه هستید بگید بقیه رو بگم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوبه که

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

اخلاق

وضع مالی خوب. حداقلش اگ خونه نداره ماشین خوب. پس اندازه خوب. و درامد ماهیانه بالای ۳۰

جدا از خاتواده همسر زندگی کردن

این سه ایتم هس  خوشبختی. اگ نیس پس فردا نیا بگو ال و بل🫤

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ایشون بشدددددددت منو پسند کردن خانوادشون بشدت خانواده منو قبول دارن چون سالهاست ما رو می شناسن و اصلا تو محله قدیم همه پدر منو می شناسن اما این آقا یه مشکلاتی داره فعلا ۳ جلسه صحبت کردیم

چرا خورد خورد اطلاعات میدی مشکل بگو دیگه😃

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

۳ جلسه تو خونه ما اومدن به دلایلی نمیدونم چرا تمایل نداره باهم بیرون بریم اولین مشکل داره کم کم راضی میشه

چه خوب و فهمیده که نمیخواد بره تو خونه پدرش زندگی کنه

دوری و دوستی 

مادر من هم از همون روز اول قبول نکرد با عروساش تو یه ساختمون باشن خون رو داد اجاره ،پولشو داد به پسراش برن جای دیگه اجاره کنند