2777
2789

اینقدر دلم گرفته اینقدر گرفته که میدونم شاید یه روزی همسرم اینو بخونه ولی بدون خیلی دلم گرفته

من توی این چندین سالی که تو یساختمون با مادرشوهرم بودم انتظار هیچی ازش نداشتم 

خدا می‌دونه غذا درست میکرد هم ناراحت میشدم که زحمتش دادم 

از همون اول هم شوهرم یه جوری کرد که خودم باید رب و شیره و ابغوره و این جور چیزا رو درست کنم 

همیشه وقتی مسافرت رفت این من بودم که در خونش موندم بالاخره بچه هاش تنها نموندن و غذا پختم براشون

حالا که باردار شدم بوی غذاشون که میاد هیچی دریغ از ییار که برام بیاره

دریغ از ییار که حالمو بپرسه با اینکه میدونست چه ویار وحشتناکی داشتم که مامانم برام غذا میورد 

حالام ۵ کیلو غوره اورده میگه بیا پاک کن برا خودت من مال خودمو پاک کردم

این وسط میدونم میگین انتظار نداشته باش ولی من تو این وانفسای اقتصادی پا به پای شوهرم دارم کار میکنم که به یه جایی برسیم دارم جور زندگی پسرش میکشم 

کوچیک ترین مزاحمتی براش نداشتم

اما از همسرم دلگیرم که یه کلمه نگفت یه شیشه بهمون بده خانمم نمیتونه درست کنه

فقط بدونم خیلی بهم سخت گذشت با گریه نوشتم

دوران بارداریم یا این چیزا خیلی سخت گذشت

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

کار کردن هیشکی رو نکشته اونقدم ناتوان نشدم که نتونم پاکش کنم شاید طول بکشه ولی تموم میشه

اما دلم گرفته از ظالم بودنشون که روحشون رو با روضه های مکرر التیام میدن

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

یادم میمونه توی این روز ها کی حواسش بهم بود 

حدقل انتظار داشتم برای نوه اول ذوق داشته باشند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غوره را بفرست بگو حالم خوب نیست واسه خودتون برداردست از قوی بودن بردار

اتفاقا اولش نگرفتم ولی همسرم بهشون گفته بود ۵ کیلو برای ما بیار

ازین ناراخت شدم که همسرم تعارف شاید زده ولی پاکش نکزد برام

ولی دوباره رفتم نصفشو اوردم حوصله بحث با همسرم ندارم

غوره رو نمیگرفتی عزیزم.همون موقع مبگفتی نمیتونم پاک کنم،آبغوره‌ای چیزی بخوام از بیرون میخرم.

یا بده مامانت برات پاکشون‌کنه.به مادرشوهرتم بگو خودم که نمیتونستم،دادم مامانم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

همش برمیگرده وجود آدم. بعضی های وجودشون ضعیفه. این ضعف با هیچ داروی تقویتی درست نمیشه. نمیگم مهم نباشه. مهمه. آخه داری همپای شوهرت کار میکنی و درآمد داری ولی تفاوتی براشون نداره انگار وظیفه ات هست. برای ما هم همین طوره. ولی من ی تفاوتی دارم رو نمیدم. میرم میخرم. میدونه غوره ترشه و فشارت رو میاره پایین. اصن تمیز کردنش هم حال منو بد میکنه. خیلی وقته رب انار و رب گوجه نپختم. میرم میخرم. جرات هم نداره حرف بزنه. چون شناخته بعد ده سال. 

آره بابا هيشكى آدم نيس

بیشتر از همسرم ناراحتم که بهشون نگفت

منم پاکش نمیکنم خودش درستش کنه ولی کاش اونقد که هوای مادرش داشت موقعی که سفر میرن از منم انتظار نداشته باشه حتی یک وعده براشون غذا درست کنم

غوره رو نمیگرفتی عزیزم.همون موقع مبگفتی نمیتونم پاک کنم،آبغوره‌ای چیزی بخوام از بیرون میخرم.یا بده م ...

اولش همینو گفتم 

گفتم از مامانم میگیرم ولی حوصله بحث با شوهزم ندارم که بگه چرا قبول نکردی

همش برمیگرده وجود آدم. بعضی های وجودشون ضعیفه. این ضعف با هیچ داروی تقویتی درست نمیشه. نمیگم مهم نبا ...

منم پاکش نمیکنم میزارم همسرم هر کاری میخواد خودش بکنه 

کاش همون ۵ کیلو می‌گرفتم ببینم چطور میخواد پاکش کنه

به مادرشوهرم گفتم یه شیشه از مامانم میگیرم ولی دریغ از یه کلمه ک....

من همسرم خیلی مرد سالار هست اجازه نمیده بخرم ولی خب درستم نمیکنم خودم دیگه

غوره رو نمیگرفتی عزیزم.همون موقع مبگفتی نمیتونم پاک کنم،آبغوره‌ای چیزی بخوام از بیرون میخرم.یا بده م ...

بعد چرا مامانم باید جور زندگی منو بکشه ولی شوهرم به مادرش نمیگه یکم به ما بده😔😔

اولش همینو گفتم گفتم از مامانم میگیرم ولی حوصله بحث با شوهزم ندارم که بگه چرا قبول نکردی

پس به شوهرت بگو بیاد کمکت.زیاد نشستن اصلا برات خوب نیست خانومی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷