2777
2789

سلام :من هم برای مشاوره پیش از ازدواج  و موضوع دیگه رفتم پیش دکتر غلامی واقعا عالی بودن توصیه میکنم برای مشاوره خانواده اکر کرج زندگی میکنید و نیاز به مشاوره دارید برید کلینیک ایشون.

شمارشو میزارم به نام مرکز مشاوره راه مهربانی33529277-026

سلام هوری جان واقعا ممنونم که مرکز راه مهربانی به من معرفی کردی چقدر دکترهای خوبی داره

دکتر غلامی محشره چقدر با حوصله و با تجربه زندگی منو نجات داد حالم خیلی خوبه به همه مامانها پیشنهاد میکنم فقط یک ایرادی داره اونم شلوغ بودن کلینیک که خیلی سخت وقت میدن

026-33529277

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. بسته به موضوعت داره و اینکه روانشناس یکم شخصیه. ممکنه باهاش بتونی ارتباط برقرار کنی و یا نتونی . اما اگر هم خوب میخوای و هم قیمت مناسب دکتر امیر شیرین زاده بنظرم خوبه . من ی تلفن دارم نمیدونم درسته یا نه میزنم ولی خودتم سرچ کن فایل هاشو و تلفناش میاد فک کنم. 22321052 

موفق باشی گلم

مهران من بهترین داماد دنیا میشه. زندگیم دوست دارم   

😁😁😁😁😁

همه اینایی که پیغام گذاشتن از خودشونن.توی چند تاپیک عینااااا همینارو نوشتن😁😁😁😁😂😂😂

الکی تبلیغات میکنن

واقعا بد و شرم آوره اینکار

که زندگیو اینده ادمهارو به بازی میگیرین

😐😐😐😐😐

سلام عزیزم. بسته به موضوعت داره و اینکه روانشناس یکم شخصیه. ممکنه باهاش بتونی ارتباط برقرار کنی و یا ...

عزیزم تلفن دیگه ای از اقای دکتر نداری؟

مهران من بهترین داماد دنیا میشه. زندگیم دوست دارم   

سلام عزیزم 

دکتر مهسا ساداتی تخصصی روی کودک و نوجوان  و بزرگسال کار میکنه و کلینیکشون مجهزه و بیس کاریشون عدم دارو درمانی

و خیلی معروف هستند'  لینک سایت ایشون رو براتون میزارم

انشالله که مشکلتون حل بشه

https://drmahsasadati.com/