2777
2789

هیچ فکری نمیکنم

سعی میکنم راجبش‌ قضاوت نکنم و از خدا میخوام روحش آزاد باشه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر خوبی نمیکنم چون باعث میشه این کار بیشتر رواج پیدا کنه تو جامعه نوجونا میشنون اونام تو فکر خودکشی میفتن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ما تجربشو داشتیم تو فامیلمون دونفر عاشق هم بودن و باهم خودکشی کردن

من پر جایگاهی نیستم قضاوت کنم اما خب بنظرم دیوونه ان

میتونستن راه های دیگه رو امتحان کنن اینجوری فقط خانواده هاشونو یک عمر انگشت نما کردن

فک می کنم زود شکستو قبول کرد برای ادامه زندگی مبارزه نکرد و یه راه دیگه رو واسه ادامه زندگی انتخاب نکرد و آدم خودخواهی بود چون به آدمهای اطرافش فکر نکرد که بعد اون چقدر زندگی براشون سخت میشه

به این فکر میکنم که دنیا چقدر براش تنگ و تاریک شده که این بلا سر خودش آورده ،در مورد خانواده ش هم براشون هم ناراحت میشم هم میگم چرا متوجه مشکل طرف مقابل نشدن شاید میتونستن یه راهی جلوی پاش بذارن که خودش ندیده

قبلا دید بدی داشتم تا اینکه..... 

آدم به ته خط رسیده واقعا ترحم داره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

میگم چقدر بی کس وتنها بوده چه درد عمیقی تحمل کرده نتونسته تحمل کنه راجع خونوادش فکر نمیکنم حس بدی بهشون دارم نمیدونم چرا برادر دوستم ناشنوا بود دستشون خالی بود تو مدرسه بچه ها سمعکش شکوندن اینم باباش دعواش میکنه بچه ۸ساله خودکشی میکنه

و همه اینایی میگن فکر نمی‌کنیم خواه ناخواه فکر بد میاد سراغشون آره حتما قضیه فلان چیز بوده ازه حتما ...

ولی واقعا دید آدما فرق داره ، 

بعضی از آدما که دور باشن از افکار خودکشی راحت میتونن فکر منفی و قضاوت بکنن ولی وقتی خودت ی جاهایی به ته خط رسیده باشی و بفهمی چقدر طرف حالش بد بوده که اینکارو کرده ، اگر بشنوی فقط دلت میسوزه

خانواده هاشونم گناه دارن شاید واقعا مقصر نبودن و اونام مظلومن

ولی واقعا دید آدما فرق داره ، بعضی از آدما که دور باشن از افکار خودکشی راحت میتونن فکر منفی و قضاوت ...

خود من خیلی دلم برای طرف میسوزه  چند بار به ته خط رسیدم ولی دووم آوردم به زور

دنیا که هیچ 

تو آخرت...

زندگی پس‌از زندگی اگر دیده باشی عذابشون وحشتناکه🥺💔

...