2777
2789
عنوان

امشب عروسی دختر خالم بود

3117 بازدید | 65 پست

امشب عروسی دختر خالم بود خالم اینقدر حالش بد بودکه نگو رنگ به رخسارنداشت زن دایم می گفت یک هفته است غذا درست نمی خوره وهمش گریه می کنه یعنی دختر ازدواج کنه اینقدر سخته

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

عزیزدلم😊 خوب میشه مادرشوهرمن وقتی دخترش عروسی کرد تا یه هفته مریض بوده با اینکه هر روز دخترش میونده پیشش خودم هنوز عروسی نکردم ولی سخته

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا این حد،اولین بچش بوده که عروس کرده؟

سر اولیا معمولا بیشتر ناراحتیشونو بروز میدن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نبابا دخترش خونه اش یک کوچه پایین مامانشونه نه خواهر شوهر داره نه برادر شوهر نه مادر شوهر نه پدر شوهر همشون شهرستانن

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

الان ميان ميريزن رو سرت وا عروسي دختر خالت چه زود تمام شد 

وا يعني نرفتيد خونه خالت بزن و برقص 

وا نرسيده اومدي تاپيك زدي 

وا كي شروع شد كي تمام شد 

وا كي لباس دراوردي تاپيك زدي 

😂😂😂😂😂

اولاش همینجوریه من تا یه سال مامانم حتی سر سفره برای من غذا میذاشت داداش کوچیکم میگفت خودکشی میکنم 5سالش بود  حالا سه ساله ندیدمشون تا حدودی عادی شده براشون

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

من خونم با خونه مامانم 5 دقیقه فاصله داشت با ماشین ولی مامانم تا دوماه سختش بود کافی بود یه روز نمیرفتم سر بزنم زنگ میزد میگفت نکنه همسرت نزاشته بیای البته الانم بعد 5 سال هفتهای دو سه بارو باید برم وگرنه کلم کنده شده