2777
2789
عنوان

بنظرتون کار خوبی کردم آپارتمان عوض کردم ویلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 19 پست
من صلاحیتی که درمورد تصمیم شما برای زندگی بهتر و موفق‌تر، نظر بدم، در خودم نمی‌بینم، ولی با اینکار ش ...

اختیارداری.....عزیزم اطرافیان حرف نمیزنن بهت.....منکه زیادتیکه میشنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختیارداری.....عزیزم اطرافیان حرف نمیزنن بهت.....منکه زیادتیکه میشنوم

آقا هستم🤦

زندگی ما و شما به خودمون مربوطه، کسایی که تیکه میندازن خودشونو سبک میکنن

البته با مشاوره دادن و راهنمایی و‌ همفکری کردن کاملا موافقم، ولی در نهایت تصمیم با خودمونه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

آقا هستم🤦زندگی ما و شما به خودمون مربوطه، کسایی که تیکه میندازن خودشونو سبک میکننالبته با مشاوره دا ...

ببخشید من اصلن اسمتونم نگانکردم 🤦خب مازنایکم روحرف اطراف حساسیم ....خانومتونم راضیه رفتین روستا

ببخشید من اصلن اسمتونم نگانکردم 🤦خب مازنایکم روحرف اطراف حساسیم ....خانومتونم راضیه رفتین روستا

بله، رضایت دو طرفه‌س

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای