2777
2789
عنوان

خواهشاً بیاین

104 بازدید | 17 پست

سلام خانمها من یه کار احمقانه ای کردم دوسال پیش که حالم بدبودوداشتم از همسرم جدامیشدم اومدم مهریموکه حدود دویست خورده ای بود ابراکردم نفهمیدم ابرایعنی چی وبعد دوسال زندگی کردم وفقط پنجاه تاازسکم مونده حالا اون میگه خونه روبده مهریتوبرمیگردونم تاباهات زندگی کنم من بچه دارم واونودوست دارم ولی ازهرکی میپرسم میگه این کاردیوانگیه شماچی میگید چی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اشتباه نکنی چرا خودتو ضعیف نشون دادی ک تعیین تکلیفم کنه؟ 

خونه پشتوانه اس و بیشتره قیمتش 

دوست داشتن نون و اب نمیشه.. اینده نمیشه ب طناب دوست داشتن پیش بری ته چاهی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خونه قیمتش بیشتره

نه والا یک ونیم اینا ولی بحث اینه که سه ماهه اومدم گفت توافقی وجدایی من که اصرار کردم گفت خونموبذه بعداینکه کلا هرچی هم داره زده اسم این واون یعنی نمیتونم اعتماد کنم فردا میاد میگه طلاقت میدم هیچی هم ندارم دوتا سکه میکنن پیش وبقیشش هم سالی یکید

نه اصلا اشتباه نکنی چرا خودتو ضعیف نشون دادی ک تعیین تکلیفم کنه؟ خونه پشتوانه اس و بیشتره قیمتش دوست ...

دوسال پیش هم بخاطرزنذگیم این مهریمواینجوری کردم که به طلاق راضیه خیالش راحته ..من الان سی وچهارسالمه واقعا نمیدونم چی کنم هیچ پشتوانه ای ندارم ..همیشه از رفتن من میترسید الان عین خیالشم نیس تازه شکایت ترک انفاق کردم که میگن زندان داره نمیدونم چه مرکشه ..داراییش کم نیس ‌.همش میگه خیانت کردی خونموکشیذی بالا ‌.میخادددست من خالی بشه ‌‌...تودوراهی گیرکردم.یع چیزی میگه نشد ..منم همش استرس دارم آخه چطوری همچین فکری می‌کنه ‌‌...همش میگم اینومیگه که من برم 

خوب پنجاه سکه میشه نهصد تومن ولی خونه بیشتره

نه مهریم سیصد نابود دویست و پنجاه تاشوابراکردم یعنی من نمی‌دونستم ابراچیع فریبم دادکه اینجوری حالم خوب میشه ودرمقابل خونه ای که به اسم خودم بود به صورت سندرسمی قبول کردم..حالاپنجاه تاش مونده میگه بشین تا اونم بدم من مهریتودادم اونم دادگاه رای میده که من ندارم 

دوسال پیش هم بخاطرزنذگیم این مهریمواینجوری کردم که به طلاق راضیه خیالش راحته ..من الان سی وچهارسالمه ...

اگر همو دوست دارید بشینید صحبت کنید درد جفتتون ببینید چیه و بعدم بگو من مهریه ام میبخشم اما خونه رو نمیدم خیانتیم نکردم با خونه دستتم خالی نمیشه ولی خونه جای مهریم اینم ازخیانت نکردنم 

اگرم سودای طلاق داره و مهم نیست شاید بخاطر اینک میدونه تو الکی گرفتی و جدی نیستی میخاد همچیو پس بگیره و تورو دست خالی ول کنه بخاطرهمین میگم حواستو جم کن ببین قصد واقعیش چیه بعد تصمیم بگیر برای بعد ولی درهرصورت خونه رو نده همین 

بچه رو بنداز روش خودش برگرده

کارشوبلده ولی وکیلم می‌گفت بدش خودش توملاقات بگیر بگو نمیتونم ..ازکاروزندکی انداختم هیچ کاری نمیتونم کنم اون براخودش می‌چرخه .هرچند برای اینم می‌ره پرستارمیگیره‌.پولداره..ولی باخودم میگم قراره هفت سالگی بره از الان بره ..پسره چهل سال ونیمه خیلی شیطونه ...پیش پدرومادر مم..اونا هم دیونه شدن 

اگر همو دوست دارید بشینید صحبت کنید درد جفتتون ببینید چیه و بعدم بگو من مهریه ام میبخشم اما خونه رو ...

باهاش چندبارحرف زدم کلا میگه جداشیم اینجوری به صلاحه‌..بهش گفتم زیرسرت بلند شده...وگرنه نمیگفتی...الانم فقط گفت خونه ..گفت میرم راهشوپیدامیکنم رفت پیش قاضی پرسید اونم گفته مهریشوازبین بردی باید عقد بیع کنی ..من پیش   قاضی رفتم گفتم این ممکنه به من کلک بزنه میتونم هروقت خواستم پولشو بگیرم گفت نه می‌تونه بزنش اسم کسی واعساربزنه قسطیض کنیم 

باهاش چندبارحرف زدم کلا میگه جداشیم اینجوری به صلاحه‌..بهش گفتم زیرسرت بلند شده...وگرنه نمیگفتی...ال ...

الان همه اعصار میزنن پس دل بکن و تمومش کن وقتی طلاق میخواد هم سکه هاتو بگیر. و هم خونه 

هرچیم گفت بیخیال باش این ادم میخاد لختت کنه بعد بگ برو طلاق خدانگهدار تا 7سالگیم بچه پیش مادره میخاد کاری کنه بگ صلاحیت نداری اذیتت کنه ازهمه طرف 

زرنگ باش پس وقتی نمیخادت توام روی بدتو نشون بده دیگ ب هیچی گوش نده و حقتو بگیر و برو 

کارشوبلده ولی وکیلم می‌گفت بدش خودش توملاقات بگیر بگو نمیتونم ..ازکاروزندکی انداختم هیچ کاری نمیتونم ...

ب شوهرت بگو بخاطر بچه بیا بریم سرزندگی.اگ شوهرت ناز میکنه بگو پس بچه رو خودت نگه دار من از عهده بچه برنمیام.

اگ پولداره بده خودش نگه داره.تو هم ک نمیتونی نگهش داری.مهریتو بگیر برو سرکار برا خودت