هفته پیش حکم جلب شوهرمودادن دستم. شوهرم هیچ جوره راضی نیست به ادامه زندگی هر روز هم زنگ می زنه بیا جهیزیه تو ببر می خوام خونه رو تحویل بدم. مجبور شدم برا مهریه و نفقه شکایت کنم. هیچ جلسه ای نیومد تو همه چی محکوم شد. تو یه پرونده هم به یکسال حبس محکوم شده که اونم رفته اجرای احکام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا از قبل اقدام به مهریه فکر اینجارو نکردی؟نمیدونسی شوهرت چطور آدمیه مگه؟
شوهرم رفت ازم شکایت کیفری کرد که من زدمش بهش توهین کردم مجبورم کرد از خونه بیام بیرون هر روز می گفت برو بیرون. وقتی جواب شکایت اون اومد چند ماه بعد من اقدام کردم
خدایی نکرده کسی دعایی چیزی براتون نزده از چشم شوهرت بری.. خیلی از خدا بی خبر زیاد شده
نمی دونم ما همیشه مشکل مالی داشتیم چون شوهرم اکثرا بیکار بود به خاطر همینم خیلی درگیر بودیم. من فقط فکر می کردم آدم بی مسئولیته ولی الان میگه من ازت بدم میومد دوستت نداشتم به خلطر همین زندگیم به هم خورده بود. ما دو تا بچه داشتیم حتی برا اونا هم ارزشی قائل نیست