2777
2789

از بقالی سر کوچه بخر

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیلویی چندههه

نمی‌دونم والا😅

تجربه نداشتم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چندوقتی بودحس میکردم خیلی حال روحیم بهم ریخته یهویی میزدم زیرگریه یه حالتای بدی بهم دست میدادمغزم قفل میکردحالتام عادی نبود،وقتی همه این حالتازیادشدازیکی خواستم سرکتاب بازکنه ،بهم گفت تازگیابرات کاری کردن گفت بایدباطل کنی

چندوقتی بودحس میکردم خیلی حال روحیم بهم ریخته یهویی میزدم زیرگریه یه حالتای بدی بهم دست میدادمغزم قف ...

خدا لعنت کنه این مدل ادمارو ک بلا سر بقیه میارن 

ببین... همیشه پشت سرته... تا بر می گردی اونم بر می گرده... چشمات که ببندی میاد تا نوک بینیت... باز که بکنی دوباره میره پشت سرت... اگه تنهای تنها بشی یه روز تو تاریکی دور از خونه کارت رو تموم می کنه...

شروع کردم به خوندن نمازباطل سحرحضرت فاطمه،باراول که خوندم وسطاش نفسم یهوگرفت تپش قلبم خیلی بالارفت جوری که نمازروقطع کردم وتاچندساعت حالم خراب بود

ازرو نرفتم ازخداخواستم کمک کنه ودوباره شروع کردم اینبارهمش گیج ومنگ میشدم وخوابم میگرفت سرنمازتااینکه آخرای نمازصدای یه پرنده که حالت جیغ کشیدن داشت رومیشنیدم اول فکرکردم توهمه یا صدا ازدریچه کولرمیادیاازحیاطه اماپسرم اومدوگفت مامان این چه صدای عجیبیه ازکجامیادمن هرهمه جارودیدم صداازهیچ جانیست