2777
2789
عنوان

چرخ سردوز پروانه

65942 بازدید | 35 پست

سلام دوستای عزیزم کسایی که سردوز پروانه دارن چند روزه چرخم همش نخ رو پاره میکنه تعمیرگاه بردم ،نخ کاملا آزاده ،بازم مشکلش رفع نشده  اگه کسی اطلاعاتی دارهخواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون 

منم میخوام سردوز بخرم نمیدونم چه مارکی وچه قیمتی.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خب اگه نخ آزاده ،شاید مسیر نخ کشی رو اشتباه انجام دادی !! 

جنس نخت چیه؟ ازین نخهای ترویرا استفاده میکنی؟؟ نخ سوزن معمولی همون نخ شماره یک رو نخ معمولی استفاده کن دوتای دیگه رو ترویرا یا همون استرج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=45661875]منم میخوام سردوز بخرم نمیدونم چه مارکی وچه قیمتی.[/QUOTE

برای بیرون میخوای خیاطی کنی یا خونگی؟؟

برای دوخت و دوز خونگی همین سردوز پروانه خوبه .مال من مارکش نمیدونم چیه ولی بالای ۱۲ ساله که دارمش اونوقتا ۴۰ هزار تومن خریدمش ولی الان طرفای ۲۵۰ تومن هستن .

برای بیرون سردوز کارگاهی بگیر بی سروصدا و خوش دوختن 

کیانا جان برای خونه میخوام مدل پر وانه همون سبزهاست ؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سلام دوستان

من داشتم دنبال قیمت سردوز میگشتم ک ظاهرا فقط سردوز پروانه قیمتش خوبه،چون من زیاد خیاطی نمیکنم و  فقط واسه خودم میدوزم نمیخوام چرخ سردوز گرون قیمت بخرم،اما زیاد از سردوز پروانه تعریف نشنیدم ،یه جایی دیدم یکی گفته بود ریون رو سردوز نمیکنه،درسته؟؟لطفا راهنماییم کنید😦😦،من تازه عضو شدم 

خب اگه نخ آزاده ،شاید مسیر نخ کشی رو اشتباه انجام دادی !!  جنس نخت چیه؟ ازین نخهای ترویرا استف ...

سلام عزیزم یک سوال من سردوز پروانه دارم نخ هاش درسته ولی اصلا نمیدوزه ویا دو سه تا کوک میدوزه دوباره نمیدوزه😣😣😣😣

خب اگه نخ آزاده ،شاید مسیر نخ کشی رو اشتباه انجام دادی !!  جنس نخت چیه؟ ازین نخهای ترویرا استف ...

سلام دوست عزیز میشه یک راهنمایی کنی.مال منم پروانه هست و نخ ها درست انجام شده ولی نمیدوزه ۳ تا نخ همراه پارچه میاد بیرون ولی دو تا کوک میدوزه ده سانت نمیدوزه چیکارش کنم؟؟😥😥😥😥