2777
2789
عنوان

قبولی درآزمون

292 بازدید | 45 پست

سلام من تو آزمون قبول شدم شهرستان محل تولدمو به مصاحبه دعوت شدم.بخاطر بومی بودن.از اینجا که ازدواج کردم تا شهر محل تولدم ۱۰ساعت راهه حالا همسرم میگه منو بچه ها نمیایم اگه خواستی بری خودت میری.قبلا تو سند ازدواج هم شرط ضمن عقد کردم که شاغل شدم بزاره واونم امضا کرد.من مدرکم کاردانی هست و همین شغل محل هم بزور تو دفترچه پیدا کردم و یک نفر میخواست حالا سه برابر ظرفیت یعنی بامن سه نفر دعوت به مصاحبه کردن.من میگم برم حالا مصاحبه ببینیم چی میشه ولی شوهر مخالفه به نظرتون چیکار کنم این فرصت رو ازدست ندم یا بدم؟من باردار بودم خوندم و یکماه بود زایمان کرده بودم با سختی خوندم و رفتم آزمون.

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حتما

زندگیمو چیکار کنم؟دارم سعی میکنم راضیش کنم اونم بیاد ولی اگه نیاد چجوری اونجا خونه بگیرم و بمونم بدون بچه هام.خفه میشم.سختمه.

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
باید ببینی زندگیت دچار اختلال نمیشه. منو دوبار شهر محل تولدم فرصت شغلی داشتم چون شوهرم نیومد بی خیال ...

دقیقا شغل خوبیه دولتیه پیمانی پنج ساله هست.حقوقشم خوبه بهزیستیه.شهر خودمونم زده بودم ولی چون بومی نداشت درنیومدم.میترسم دیگه فرصت اینطوری پیش نیاد.استخاره هم زدم گفت خوبه برم نرم ضرر میکنم 

زندگیمو چیکار کنم؟دارم سعی میکنم راضیش کنم اونم بیاد ولی اگه نیاد چجوری اونجا خونه بگیرم و بمونم بدو ...

تاپیکاتو خوندم بهتره برای امتحان حتما بری و سعی کنی قبول بشی شوهرت چندان تعادل نداره شانس آوردی اجازه کار کردن ازش گرفتی. تا زمان اعلام نتیجه قبولی با شوهرت دعوا و بحث نکن.

[QUOTE=347924501]برو انتقالی میدن بچه بزرگ میشه چطور میخوای تو خونه بمونی[/QUOTقراردادش پیمانی هست اونجا یه شهرستان ازاستان دیگه هست ماهم یه استان دیگه.استان به استان انتقالی میدن؟

تاپیکاتو خوندم بهتره برای امتحان حتما بری و سعی کنی قبول بشی شوهرت چندان تعادل نداره شانس آوردی اجاز ...

امتحان دادم قبول شدم شهرستان.دعوت به مصاحبه شدم فعلا نگفتن کی باید برم 

همه میگن برو ولی من میگم نرو چون همسرت نمیزاره بری و زندگیت داغون میشه اگه فک می‌کنی کار از زندگیت مهم تره خب برو 

به اون امضای تو عقد نامه هم اکتفا نکن چون نمیتونی کاری کنی عین مهریه هست که آدم تا طلاق نگیره کسی نمی‌ده بهش 

تا حالا کیو‌دیدی مهریشو بگیره سر خونه زندگیش باشع

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
امتحان دادم قبول شدم شهرستان.دعوت به مصاحبه شدم فعلا نگفتن کی باید برم

خب فعلا دعوت به مصاحبه شدی به معنیه قبولیه صد در صد نیست. اینم قسمتی از گزینشه. میگم بهتره تا نتایج مصاحبه نیومده از خود بی خود نشی و صبر کنی.

زندگیمو چیکار کنم؟دارم سعی میکنم راضیش کنم اونم بیاد ولی اگه نیاد چجوری اونجا خونه بگیرم و بمونم بدو ...

بچه هاتو به خاطر کار تنها نزار تو رو خدا گناه دارن شوهرتون راضی کن با نرو اصلا 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده