2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@niniyar_2  

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
@niniyar_1

اشتباه تگ‌میکنی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نه فحش اون جن گیر یهووودی مونده تاپیکم😂

نمیدونم چیه😂 ولی الکی همو گزارش نزنید اصلا ارزش نداره دیدی بعضیا هی اینو اونو گزارش میزنن بابا یارو یشب اعصابش خورده یچیزی گفت مگه اختلاس کرد انقدر پیگیرید 

نمیدونم چیه😂 ولی الکی همو گزارش نزنید اصلا ارزش نداره دیدی بعضیا هی اینو اونو گزارش میزنن بابا یارو ...

عجیبه خبر نداری هر وقت بیاد کل سایتو بهم می‌ریزه .جدیدا ایرانیا رو فحش میده بخاطر افغان ها .میگه افغنا سرتونو میبرن 

یکم بگو 😅

یکی هست هر چند روز یبار میاد فحشای  خیلی بد میده هم به کاربران هم به نی نی یار .کاربری زیادی داره هر روز با یکی دوتا میاد .الآنم اومده میگه که خودش افغانیه و تهدید می‌کنه که ایرانیا رو سر می‌بریم .جهت حرص دادن کاربران 🤣ایرانیا رو  میگه قربون افغانیا بشن و کلی چرت و پرتاب دیگه