2777
2789
عنوان

شوهرم برای تولد خواهر جوونم هدفون گربه ای خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 69 پست
میگم تو تولدش زشت نباشه هدفون گربه ای رو بدمبقیه مسخره نکنن هم شوهرم ضایع شه هم خواهرمخیلی بانمکه ول ...

نمیدونم...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر زاده من ۲۴سالش یود گفت فمه برا خرگوش چشم بسته بخر

اینم خودش یهو میره برا خودش اسباب بازی میخره میچینه رو شلفاش

ولی خوب میگم بد نباشه این

بچگونه حساب نشه تو جشن

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

چقدر پولش شد.مردادی پول دوست داره بهش پول بدین خیلی خوشحال میشه یا یه ضدآفتاب خوب.یا یا محصول مراقبتی پوست و يا مو

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
پس بد نیست؟😁من دیگه پیر شدم سر از کار تینیجرا در نمیارم🥀

من ک والا خیلی دلم میخواد داشته باشم اونروز شنیدم مامانم میخواد بخره برام الان میمیرم و زنده میشم 

ن بابا پیر کجا بود 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کنارض به تینت چیزی بزار این ففط نه من برای بچم پارسال خریدم خودم ذوق کردم من سی سالمه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
همونو پس بده یه ایرپاد معمولی بخر

شوهرم ناراحت میشه اینجوری

واسه همین نمیدونم چیکار کنم

با کلی ذوق گفت ساحل گربه دوس داره براش گربه ای خریدم

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
من تازه برا اسباب بازی و لوازم تحریرم کلی ذوق میکنم 😂😂

اون روز رفتم برای بچم لوازم تحریر بخرم چشمم خودکار عروسکی صورتی گرفت خواستم بردارم از فروشنده خجالت کشیدم 😂بچم پسره تازه نگه برای خودش میخواد

آقا خودمونیم من خودمم خوشم اومد روم نشد بگم برا منم بگیر یکیگفتم برا پارمیسم بخر😶‍🌫️😂

من الانم عاشق عروسک و لوازم تحریر و اسباب بازیم برا بچم اسباب بازی میخرم من بیشتر ذوق میکنم 🤣