2777
2789

یکی از ختم‌های مجرب ذکر یا علی برای حاجت، ختم ده روزه است. برای بهره بردن از این ختم برای مدت ده شب و در ساعت معین دو رکعت نماز حاجت به جا آورده و پس از نماز بدون اینکه سخن گفته باشد، 110 مرتبه ذکر صلوات را گفته و پس از آن 1570 مرتبه ذکر “یا علی” را گفته و سپس حاجت خود را بطلبد و سه مرتبه صلوات بفرستد.

از امام علی علیه السلام روایت شده است که اگر کسی قصد ازدواج دارد دو رکعت نماز به جا آورده، و در مکانی خلوت 1000 مرتبه ذکر “یا علی” را بگویید زیرا که اسامی اعظم خداوند است و به ذکر آن موجب اجابت حاجت می‌شود.

نام منزه “علی” به رموز حروف ابجد معادل 110 می‌باشد، در توسل به ذکر یا علی برای ثروت و جلوگیری از فقر، سفارش شده است این ذکر را به تعداد 110 مرتبه تکرار کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله بعد نمازام نادعلی میخونم ولی حاجتم روا نشد...خیلی دلشکسته ام.

نادعلی زمان خوندمش مهمه 

مثلا برای مثال باید بعد نماز صبح نه مرتبه بخونی و ...

خودمم خوندم و جواب گرفتم ازش

به میزان باور آدم هام خیلی بستگی داره 

مثلا به خواهرم گفتم و باهاش مال به دست آورده بود 

حتی بیشتر از من 

و آنقدر باورش زیاد بود که به سوسکهای خونه جدیدشون خونده بود و همه رفته بودن 

قبلش سم اینا زیاد زده بود 

اثر نکرده بود 

از این سوسک چوب ژاپنی ها که دسته ای میان و خیلی زیادن رو میگم 

هر چی خشمت کم تر باشه بهتره