2777
2789

بچه ها همون طور ک از قبل گفتم کلا چندین ماه از قهر برگشتم 

حالا من گلا پارانویید  یا همون بد گمانی شدید دارم البته همسرمم اذیتم میکنه مثلا نگاه می‌کنه و اینا

حالا این شوهر من ی گوشی ذاره سر کارش تو دفتر خودش اصلا خونه نمیارش  رمزشم ب من نمیده ک یواش فهمیدم 

الان بنا ب دلایلی ی چند روز باید برم کمکش شاید اون بره بیرون دنبال ی کاری حالا همش استرس دارم ک دست ب گوشیش بزنم برم نگاه اینستا و پیام و...... اون گوشی بکنم یا ن الان همه جونم داره میلرزه میترسم ک چیزی باشه وجدانن اگه شما جای من بودین چیکار میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نه تو گذشته بگرد نه الان کنجکاوی کن 

البته اگه زندگیتو دوس داری

کلا باغچه رو بیل نزن دختر گلم 

اگه مشکلی داری با همسرت ویا موضوعی اذیتت میکنه رک باهاش صحبت کن وبگو از نگرانی‌های

شروع میکنه ب داد و بیداد ک تو حساسی و ...... اصلا گوش نمیکنه

عزمزم نحوه صحبت ولحن شمام خیلی مهمه واینو بدون هیچ مشکلی یه روزه حل نمیشه

مردا همیشه یه چیزی واسه پنهون کردن دارن شما بد به دلت راه نده لطفا لطفا لطفا تو گوشیش یا هرجایی کنجکاوی نکن ماهم که خانمیم دوس نداریم کسی زیروبم گوشیمو نو ببینه 

با مشاور صحبت کن قطعا آروم میشی

ممنونم حتما

برات بهترینها رو آرزو دارم عزیزم اگه زندگی وشوهرتو دوس داری در کنار اینکه سعی کن دلشو بدست بیاری واگه مشکلی هست به مرور وبا ملایمت حلش کنی

یه جاهایی هم چشماتو ببند ورد شو به خودت برس وشاد باش 

بزار انرژی مثبتت تو خونه باشه قطعا شوهرتم اگه اشتباهی کرده با وجود مهربونی وانرژی مثبت تو به خودش میاد وقدرتو میدونه

خدارو هم فراموش نکن

هر روز سوره مزمل رو سه بار بخون به آب یا شربت بده بخوره 

سوره طلاق وحشر رو هم تلاوت کن 

معجزه شو بزودی میبینی

برا منم دعا کن