2777
2789

خودتم خوشگلی بیای تو خانوادمون تکمیل میشه 

بعدش راجب عروسی دوستش حرف زد گفتش که تالارش خیلی قشنگ بود گفتم مبارکه گفت ایشالا عروسی خودمون اونجا میگیریم منم خجالت کشیدم چیزی نگفتم گفت ناراحت شدم هیچی نگفتم گفتم ایشالا نمیخوام پررو بازی در بیارم و... 

من خیلی دوسش دارم واقعا هم میخوامش اونم همش تو حرفاش میگه دوست دارم خیلی قربون صدقه میره همچین حرفایی میزنه و... خیلی حواسش بهمه حس میکنم یه عشق واقعی دارم بهش اونم همینطور ولی میترسم عشق اون الکی باشه و بعدش تموم شه این رابطه من اذیت شم چون واقعا عاشقش شدم💔 

دوتا داداش داره یدونه خواهر خواهرش ازدواج کرده با یکی از داداشاش عکس کل خانوادشو داده بهم  داداشاش ابجیش مامانش باباش  همش میگه حس خوبی بهت دارم و... پسر بدی نیست خیلی پسر خوبیه ولی میترسم این حرفاش دروغ باشه همشم قربون صدقه میره من دارم خیلی وابسته میشم یه ترسی دارم چون من ترس دارم کسی ک دوسش دارم از دست بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
ترست کار دستت میده . نترس مطمن باش بهش میرسی

خداکنه♥️ 

کل خانوادش نشونم داده خونشون از بیرون رفته بودیم نشون داد 

همش باهام حرف میزنه تو خونه ۲ساعت خرف میزنیم میگم شک میکنن میگه مهم نیست بلخزه که باید متوجه شن 

به پسرایی که از این حرفا میزنن اعتماد ندارمبا عرض معذرت

منم حس بدی گرفتم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
۲۰

تو سن حساسی هست سعی کن منطقی تصمیم بگیری یا با یه نفر که تجربه بیشتری داره مشورت کنی

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

جیک جیک های قبل عقد. من قبل عقد ستاره ی دلش بودم. امشب تو دعوا بهم گفت حالم ازت بهم میخوره. میدونستم اینقدر نفهمی هرگز پا پیش نمیذاشتم. 

نمیخوام حال خوبت رو خراب کنم. واقع بین باش در تمام مراحل انتخابت. قبل ازدواج چهارتا چشم قرض کن و ببین و بعد ازدواج همون ی دونه چشمت رو ببند. 

روند زندگی همین جور جذاب و دلربا نمی مونه. بالا پایین داره. ماهم فردا سر صبحانه از هم عذر میخوایم دوباره میشیم ی خانواده ی شاد. ولی مهم گذر از سختی هاست. به جیک جیک ها دل نبند. دلت از خوشی آب میشه ولی دقیق باش و دنبال نشانه بگرد تو رابطه. ببین کجای حرفاش بهم نمیخوره. اونو ازش سوال کن و بخواه توضیح بده. 

بازم میگم نمیخوام حالت رو بگیرم. یاد خودم افتادم که چشمم فقط اونو میدید و گوشم فقط صدای اون میشنید