2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه میرم

ترم‌تابستونم برداشتم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

یه سوال بپرسم نمیخندید بهم 

کتابها رو خود دانشجوها باید بخرن یا دانشگاه کتاب میده و پس میگیره  اخه امروز تو سایت قلمچی گفته بودن هزینه خرید کتاب نداریم و از دانشگاه میگیریم

یه سوال بپرسم نمیخندید بهم کتابها رو خود دانشجوها باید بخرن یا دانشگاه کتاب میده و پس میگیره اخه ام ...

من کلا کتاب نمیخرم از کتابخونه دانشگاه امانت میگیرم

من کلا کتاب نمیخرم از کتابخونه دانشگاه امانت میگیرم

پس درست گفتن 

من فکر کردم خود دانشجوها باید کتابها رو تهیه کنن امروز که خوندم تعجب کردم دیدم گفتن از دانشگاه گرفتن 

برای گرفتن کتاب باید وثیقه ای چیزی گذاشت و برای همه ی رشته ها امکان پذیره 

یه سوال بپرسم نمیخندید بهم کتابها رو خود دانشجوها باید بخرن یا دانشگاه کتاب میده و پس میگیره اخه ام ...

بستگی داره. معمولا خیلی از کتاب ها توی کتابخونه دانشکده موجوده. اگه کتابی موجود باشه و موقتی نیاز داریم، میشه با شماره دانشجویی از کتابخونه امانت گرفت. بعضی کتاب‌ها تعدادشون محدوده و ممکنه بقیه دانشجوها اونا رو زودتر امانت گرفته باشن. در اون صورت باید منتظر موند. معمولا تایم امانت گرفتن کتاب تا دو هفته هست. بعد از اون اگه باز هم به اون کتاب نیاز هست و متقاضی دیگه ای نداره میشه اونو به مدت دو هفته ی دیگه تمدید کرد‌. برای ما اینطوریه که نهایت ۶ هفته میشه یه کتاب رو نگه داشت و بعد باید تحویل داد. درصورت تاخیر در تحویل یا تمدید کتاب، به ازای هرروز دیرکرد میخوره که احتمالا موقع فارغ التحصیلی باید تسویه کرد.( نمیدونم چقدره اما فکر نمی‌کنم نرخش زیاد باشه) برای ما روند کار به این صورته👆

بستگی داره. معمولا خیلی از کتاب ها توی کتابخونه دانشکده موجوده. اگه کتابی موجود باشه و موقتی نیاز دا ...

ممنون وقت گذاشتید و کامل توصیح دادید 

امیدوارم بهترینها براتون رقم بخوره و همیشه موفق و سلامت باشید 

خواهش میکنم. همینطور برای شما🌹

اگه یه سوال دیگه رو هم جواب بدید خیلی ممنون میشم

من وقتی ازدواج کردم و خواهرهام دانشجو شدن ازش دور بودم و اینکه خیلی سال قبل دانشجو بودن  دقیق نمیدونم چیا میخریدن برای رفتن به دانشگاه الان به امیدخدا پسرم میخواد بره دانشگاه میخوام برم واسش خرید کنم نمیدونم چی بخرم براش 

میشه راهنمایی کنید که چیا بخرم که بیشتر لازم داره 

از لوازم تحریر و وسایل شخصی و ....