بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
واقعا باسوادن واقعا به نظرم کاش کاش خیلی از اخوند های ما سواد اینو داشتن وضع این نمیشد همه چیزو باز میکنه یک قسمت های از زیارت عاشورا هست که تحلیل کرده واقعا بی نظیره الهی خدا آقای موزون رو حفظ کنه منکه زندگی پس از زندگی خیلی دوست دارم وقبول دارم همسرم قبول نداشت میگفت تا اینکه تاحدودی برای خودش اتفاق افتاد هرچی برام میگفت میگفتم اره فلان قسمت زندگی پس از زندگی رفت نشست کل قسمت های که میگفتم دید
خب باشه ......ببین من قصد توهین ندارم به شخص ایشون ولی درکل میگم زندگی کن کسی نمرده بره برگرده ببینه ...
حرف قشنگیه اما کمی آینده نگری هم مفیده❤️
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
چرا یکیم ک داره ب سمت خدا کشیده میشه گمراهش میکنین شما اختیار خودتو داری الان اینجام کاربرا میگن ما ...
مگه فقط با دیدن اینجور برنامه ها میشه به سمت خدا کشیده شد میشه خدا رو توی زیبایی ها دید خدای خالق میلیاردها کهکشان چرا خودمونو محدود کنیم به این چیزا در کل این برنامه ها آدمو افسرده میکنه.......
مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخمخورده و زمخت شود🕊️🤍✨
یعنی درسته که باید از لحظه لحظه زندگیمون لذت ببریم ولی خوبه که یه نیمنگاهی به آینده و اتفاقاتی که ممکنه بعد از رفتنمون از این دنیا برامون بیفته داشته باشیم.
چون آدم عاقل و آینده نگر، حتی اگر درصد خیلی کمی احتمال بده که یه چیزی وجود داشته باشه(مثلا زندگی آخرت)، میره پیاش و بخاطر همون احتمال ، سعی میکنه اون زندگی ایندهش رو هم بسازه همزمان
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.