2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رمزو کدارو به ماهم بدین والا مادرشوهر من هیچی برا من نخریده😂

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
بخدا خودمم نمیدونم دیدم چند روز پیش دوست پسرم گفت برات لباس خریده

اگه لباس رو بهت داده به رسم ادب به نظرم باید تشکر کنی

اگه نداده هنوز فکر نکنم لزومی داشته باشه صبر کن تا بهت بده ولی همونجا که پسرش بهت گفت میشد بگی دستش درد نکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

وقتی دوست پسرت لباس و بهت داد همون موقع گوشیشو بگیر زنگ بزن به مامانش تشکر کن

اگه قصدتون جدیه تو هم خانوادتو در جریان بذار

(کاربری دست ۳ نفره) کاش بدونیم با شکستن دل ادما دل خودمون محکم تر نمیشه...

اگه لباس رو بهت داده به رسم ادب به نظرم باید تشکر کنیاگه نداده هنوز فکر نکنم لزومی داشته باشه صبر کن ...

اره منم بعدشو میگم زنگ بزنم یا پیام بدم؟اگ فقط بگم تشکر کن احساس میکنم یه جوریه

اره منم بعدشو میگم زنگ بزنم یا پیام بدم؟اگ فقط بگم تشکر کن احساس میکنم یه جوریه

نه منظورم این بود همونجا که بهت گفت مامانم برات لباس خریده بهتر بود بگی مثلا لطف کرده دستش درد نکنه

آره بعدش که داد حتما تشکر کن به نظر من

زنگ بزنی بهتره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم