2777
2789

سلام عزیزان من بینیمو ۳۰ روزه عمل کردم قبل عملم یکم نوک بینیم مشکل داشت حس میکنم هنوز یه ۵ درصد از اون مشکلو دارم 

به نظرتون ورمم بخوابه اون مشکلم حل میشه ؟ چون مشکل مال قبل عملم بوده ها مشکلم کجی یا قرینگی سوراخها نیست 

بعد کسی از شما بوده بعد عمل نیاز به کلاژن یا فیلم داشته باشه 

مشکلش حل شده ؟ دائمی حل میشه یا موقت 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلر؟آره فرورفتگی برام پیش اومد فیلر زدم تازه زدم یه ماهه خدا میدونه چی میشه

چجور فرورفتگی ؟ 

خوب الان فیلم زد دائمی هستش ؟ برای همیشه مشکلش حل شده ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
میخوام این تاپیک رو اگر گفتگویی بود

همشون تو تاپیکهای چرت و پرت هستن نمیان اینجا از تجربه هاشون بگن 

چجور فرورفتگی ؟ خوب الان فیلم زد دائمی هستش ؟ برای همیشه مشکلش حل شده ؟

بر اثر کورتونی که زد بینیم فرو رفت

دکترم گفت احتیاجی نداره دیگه بیای ولی دکتر من دروغ کم نمیگه

واقعا نمیدونم

بر اثر کورتونی که زد بینیم فرو رفتدکترم گفت احتیاجی نداره دیگه بیای ولی دکتر من دروغ کم نمیگهواقعا ن ...

ای وای چه بد هواسم باشه یه وقت کورتون برام نزنن 

حالا خوبه دکترتو دیدی دکتر من که اصلا نیست حرصم گرفته ازش