2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 33 پست

خیلیا بعد از خودکشی پشیمون شدن بهتره قرآن رو باز کنیو بخونید کسی که با خالقش ارتباط نداشته باشه بدون شک همیشه فکر خودکشی به ذهنش میاد

هرگز امیدت را از دست نده. هنگامی که خورشید غروب کند، ستاره ها پدیدار  می‌شوند.️✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خاطر بیوگرافیتم شده اینکارو نکن...زندگی خیلی شگفت انگیز تر از چیزیه که فکر میکنب قول میدم ح ...

اخه دروغه بیوم 

اون دیگه حتی جوابمممم نداد 

چه رسیدنی؟؟😭😭

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺
😭😭😭😭😭امضام یه دروغه

گریه نکن اونجا از اینجا بدتره که 

به خاطرت مامانت زنده بمون 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

هیچی ارزش نداره خودتو بخاطرش اذیت کنی الانم اروم باش چند سال دیگ همه چیز یادت میره

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
اخه دروغه بیوم اون دیگه حتی جوابمممم نداد چه رسیدنی؟؟😭😭

عزیزم درست میشع شاید فردا جواب داد شاید پس فردا تصمیمش عوض شد تو میخوای فرصتاتو از خودت بگیری؟

درکت میکنم جونم فقط تحمل کن این شرایطو همه چی بهتر میشه..

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨
عزیزم درست میشع شاید فردا جواب داد شاید پس فردا تصمیمش عوض شد تو میخوای فرصتاتو از خودت بگیری؟درکت م ...

نمیده خیلی براش تلاش کردم ولی درست بشو نیست 😭 اون منو نمیخواد 

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺
نمیده خیلی براش تلاش کردم ولی درست بشو نیست 😭 اون منو نمیخواد

مگه همه ی جور موندن سر حرفشون؟ الان یه چیز میگن فردا یه چیز دیگه..

تو رو خدا فرصت زندگیو از خودت نگیر دخترم..

بخاطر همین ی کم امیدی که تو دلت مونده تمومش نکن..

این امیدی که تو رو به اینجا کشونده که شاید با حرف منصرف بشی.

بخاطر همین ی ذره امید تو دلت بجنگ یه گوشه از دلت هنوز میخواد زنده بمونه عزیزدلم تحمل کن قول میدم همه چی بهتر میشه واست💕

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨