2777
2789

فقط کار و پیشرفت و درس خون ن را میشناسنه و بعد هم منت می‌ذاره که برای شما تلاش میکنم 

رابطه عاطفی چندین و چند ساله که صفر 

رابطه جنسی نزدیک صفر 

بی توجه هست و رابطه مون در حد امور روزمره و صحبت های روتین .

همین .

دوتامون میریم سر کار و عصر هم رسیدگی به کارهای خونه و رسیدگی به تمرین و تکلیف های دخترم و تمام 

انتقاد و درد دل = دعوا 

تنها راه حل : روانشناسی که چند ساله گاهی میریم اونم با اصرار  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم همینه دقیقا رفتارش حرفاش

دکترا داره ولی از یکی که تا پنجم خونده درک و .... کمتره 

اصلا نمیتونی باهاش حرف بزنی

به شخصیتش گیر بدی میگه این همه درس نخوندم که تو بیایی اشکال بگیری از کارام

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

عزیزم اخلاقیات حکم میکنه شما خیانت نکنید وظیفه دو طرفه همچین کاری پایبندی و تعهد رکن اصلی ازدواجه کار شما عجیب و غریب نیست و مورد ویژه و استثنا نیست که بگیم دمت گرم باید اینجور باشن دو طرف منتی نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

درواقع دارن آرزوهای خودشون رو دنبال میکنن دلی منتش برلی شماست 

شما هم برو خودت رو سرگرم یه کاری کن مثل ایشون درس بخون حرفه ای یاد بگیر یا ... 

لطفا جای خدا نباشید. 
هاااا حدس زدم پس وای این دانشجو های دکتری همشون همینن ما هم چند تا داریم دهن سرویسا کل زندگی شون شده ...

نه مشکل اینه که برای اونا حسابی وقت می‌ذاره دو سه هفته هم باشه مرخصی میگیره و الان هم نخبه است خبرش

اما من فردا می‌خوام برم دکتر خودم مثل همیشه باید برم